Илиян Василев: Чудя се защо Слави Трифонов подлага на унижение Каримански

0
За пореден път слаб политически ход на Слави, коалиция с накърнено самочувствие заради неспособност да излъчи общи кандидати и опозиция, която гледа сеир и грее ръце на чуждия огън
За пореден път слаб политически ход на Слави, коалиция с накърнено самочувствие заради неспособност да излъчи общи кандидати и опозиция, която гледа сеир и грее ръце на чуждия огън Снимка: БГНЕС / Архив

Чудя се защо Слави Трифонов подлага на унижение Каримански. Ясно е, че Борисов няма да му се върже, а ще използва казуса за да изтъкне колко са зле тези от ИТН и изобщо от управлението

Егото на Борисов е по-голямо от егото на Трифонов. Витоша срещу Рила.

Да отиваш на избор, при положение, че три от четирите партии на управляващата коалиция те отхвърлят е чиста проба инат. То е ясно, че някой финансово подпира кампанията на Каримански /виж кой стои зад Общинска и Инвест банка/, и като се вземат едни пари, трябва да се върви докрай.

Не разбирам и самият Каримански. С този 1 милион лева договор и негов подпис, къде изобщо е тръгнал. Цяло чудо е, че изобщо е на свобода. А пък е, значи някой е платил за това или го държи. Само с подкрепата на няколко български собственици на банки, няма как да стане.

С тези грешни преценки на ситуацията как да му повериш съдбата на Българската Банкова Система, след като именно правилните преценки са най-важното изискуемо качество.

И какво ще се получи - за пореден път слаб политически ход на Слави, коалиция с накърнено самочувствие заради неспособност да излъчи общи кандидати и опозиция, която гледа сеир и грее ръце на чуждия огън. Трифонов няма да отчете това като своя лична грешка, а ще се нахвърли върху партньорите си по коалиция.

Факт е, че тази коалиция наподобява България и нашата обща способност да се обединяваме като нация, но у нас няма нормално ляво. Има проруска и проевропейска част от обществото, които в условията на война в Украйна и черно бял свят няма как да стигнат до единодействие.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари