Икебаната: В България сме принудени да броим стотинките, за да оцелеем

0
Икебаната бяга от България
Икебаната бяга от България Видео: TV7

"Мислех те за лебед, а ти излезе патка"; "водата си се клати"; "искаш да остана само по пяна", "много има да си пати мойто гумено пати" – това са цитати от нова песен на Деян Неделчев-Икебаната. В предаването "Пряка демокрация" по TV7 певецът призна, че напуска България, за да работи на любимия си остров Лансароте на Канарските острови.

Икебаната сподели, че скоро е излязъл от тежка 6-месечна депресия, но никога не е имал намерение да се самоубива, както са писали жълтите вестници. Този род писания ги събирам, защото те ще са интересни за поколенията, каза гостът.

По думите му няма лоша реклама, затова се забавлява с небивалиците по свой адрес. В живота обаче е по-скоро тъжен и самотен. Често греши и му тежи дългата раздяла с брат му. Имахме търкания, които не бяха свързани с музиката, но не знам точната причина за прекъснатата връзка. Вече 13 години не си говорим, искам това да се промени, заяви Неделчев, който твърди, че не се притеснява от думата "Извинявай!". Трябва да можем да прощаваме дори и фаталните грешки, защото животът е твърде кратък, допълни Икебаната.

Не казва "Сбогом!" на България, но очаква на Лансароте да се зареди от слънцето, плажа, свободата, както и да поработи здраво, за да изкара пари. Тук сме принудени да броим стотинките, за да оцелеем. А в нормалните държави хората се забавляват, допълни гостът.

Признава, че е първата интернет звезда у нас. Песента за икебаната била открита от интернет потребители години след нейното създаване. И само за няколко седмици всички гледали клипа и коментирали.

Хората искат весели песни и аз им ги давам. Когато направя нещо сериозно, се оказва, че няма интерес към него, допълни Неделчев. На пазара вече излезе новият му албум "Да бъдеш". Текстът и музиката са дело на Икебаната, който признава, че идеята му дошла свише.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари