Икебаната ще забавлява гостите в русенска кръчма

1
Деян е в родния си град от началото на пандемията и не смята да се връща в София
Деян е в родния си град от началото на пандемията и не смята да се връща в София

Още от началото на извънредното положение преди година Деян е в Русе и не смята да се връща към столицата

В родния си град Русе се установява да живее колоритният изпълнител Деян Неделчев-Икебаната. Певецът избягва столицата, където многократно е признавал, че не се чувства добре. Още от началото на извънредното положение преди година Деян е в Русе и не смята да се връща към столицата. Причината - Икебаната започва нова работа, сподели България днес.

Отварянето на ресторантите предоставя чудесна възможност за талантливия певец. Той ще пее в местна кръчма няколко пъти в седмицата. Самият Неделчев призовава в социалните мрежи всички негови почитатели в града да се забавляват на по чашка с изпълненията му. Икебаната обещава да няма скучаещи, когато той е на работа.

Деян не се притеснява от коронавируса. Той няколко пъти е споделял, че не се страхува и не се поддава на паниката. Икебаната се грижи за здравето си с дълги разходки, здравословна храна и гимнастика всеки ден. Ето защо нищо не може да го спре да се върне към изявите си пред публика.

Новата работа за Деян е добре дошла след трудните месеци, през които минаха родните изпълнители. Дълго време Икебаната и негови колеги са без работа и без сигурни доходи. Това не спря Неделчев да записва нови песни и той дори издаде нов албум в Япония, където творчеството му е високо оценено.

Освен работата в Русе още една добра новина зарадва Деян и брат му Бойко. Имената им присъстват в новия списък на творци, които Министерството на културата предлага за отпускане на финансови награди за особени заслуги в срок от три години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛ-а?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град.

Харесай Дунавмост във Фейсбук