Игнат Канев: В Русенския университет се чувствам като у дома

1
Големият дарител е впечатлен от направеното през годините и заяви, че ще продължи да помага с каквото може на университета
Големият дарител е впечатлен от направеното през годините и заяви, че ще продължи да помага с каквото може на университета Видео: Кис 13

Големият дарител в сферата на образованието Игнат Канев посети Русенския университет.

Той се срещна с академичното ръководство на висшето училище, за да обсъдят възможностите за разширяване на сътрудничеството, предава Кис 13.

"В Русенския университет се чувствам като у дома". С тези думи Игнат Канев отговори на топлото посрещане от академичното ръководство на висшето училище. Той е впечатлен от направеното през годините и заяви, че ще продължи да помага с каквото може. 

Като човек с богат жизнен и професионален опит, който милее за Русе, Игнат Канев коментира какви качества трябва да притежава и бъдещият кмет.

Припомняме, че вчера в Университетската болница "Канев" в Русе бе открито обновеното отделение за диализно лечение, което бе ремонтирано със средства от благотворителната фондация на Игнат Канев в размер на 500 000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари