И това доживяхме да видим!

1

"Нещо много интересно се случва в ЖР Тракия, поне аз не съм виждала в града такова нещо. Върху гаражите един възрастен господин разполага кошери с пчели, вече са поне 12, и хората ги е страх да си ползват собствеността. Подадохме сигнал в общината, но той продължава да ги наслагва навсякъде. Къде живеем, вече просто не знам, лично мен ме жилят за трети път!".

Това сигнализира жена, цитирана от Traffic News, която има нещастието да живее в съседство с любителя на пчели.

Нямаме нищо против нито пчелите, нито пчеларите! Сакън! Но както всяка жаба трябва да си знае гьола, така и пчелите трябва да си знаят кошерите. Или по-точно стопанинът им да знае мястото им. А то няма как да е върху гаражи, и то в гъсто населен жилищен квартал. Не можем да си представим, че собственикът на пчелните кошери не знае къде може и къде не може да ги слага.

Най-вероятно човекът е решил, че него законите не го касаят. Или пък просто смята, че като е боядисал кошерите си в цвета на гаражите, няма кой от кметството в ЖР "Тракия" да ги види. 

Жалбата вече е входирана в деловодството на район "Тракия". Все още не е стигнала до еколозите, които ще решат съдбата на кошерите. 

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари