И тайното ще стане явно!

0
Да не си помислите, че Слави и Борисов са от различни страни на битката
Да не си помислите, че Слави и Борисов са от различни страни на битката Снимка: bTV

И тайното ще стане явно. Появата и свойското държане на водещия, който и главен секретар на ИТН към госта Стоян Денчев, показва че Слави вече не смята изобщо за нужно да крие свързаността си с Доган, Пеевски, изобщо че е част от това задкулисие. Заигравката с Нидялко е само част от легендата и по-скоро лична битка в конкуренцията кой по-по-близко да обслужи Тях.

Идеята е, че Слави е толкова популярен, а избирателите толкова анестезирани от неговата чалга политика и музика, ирационалните фенове, че вече могат да излязат от "окопа" и да покажат истинското си лице.

От всички кукловоди на задкулисието Стоян Денчев е едно от малкото, което може да се надявате да видите и неговата поява е послание на Доган/Пеевски - ние сме на власт, нямате шанс. Пеевски/Доган и Слави имат общи корени в Мултигруп.

Не случайно, ИТН таргетира млади хора, без памет за генезиса на този модел и реалните кукловоди.

За да не си помислите, че Слави и Борисов са от различни страни на битката да напомня това сервилно интервю преди три години - последното. Да ви припомня контекста - Борисов имаше нужда да се яви в "опозиционна" медия за да си оправи рейтинга. И Слави предложи услугите си.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари