Хванаха над половин милион британски лири на „Капитан Андреево“

0
Недекларираната валута е била в хладилен агрегат на товарен автомобил
Недекларираната валута е била в хладилен агрегат на товарен автомобил

Недекларираната валута е била в хладилен агрегат на товарен автомобил

Нов опит за пренасяне на голямо количество недекларирана валута предотвратиха служители на МП Капитан Андреево, съобщи агенция Митници.

В понеделник (4 юли) около 18.25 часа, на пункта пристига товарен автомобил с турска регистрация на път от Германия през България за Ирак.

Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в хладилния агрегат на полуремаркето, както и в арматурното табло в шофьорската кабина са открити полиетиленови пликове с банкноти с левова равностойност 1 208 890 лева.

По случая е образувано бързо производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Районна прокуратура Хасково- Териториално отделение –Свиленград.

36-годишният водач е привлечен като обвиняем за това, че не е изпълнил задължението си да декларира писмено пред митническите органи пренасяната валута през границата, която е външна граница за Европейския съюз, и стойността е в особено големи размери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    РУК за Ръша
    Рашистките гнусни окупатори много изгладняха за валута и се чудят от къде и как да прекарат! Ами не искат да си бършат посраните Zадници с рублинки и това е! Дай им на тях да крадат тоалетни чинии и бельо! ХАХАХАХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари