Христо Стоичков раздава автографи в Банско на рождения си ден

0
Днес Камата навърши 58 години
Днес Камата навърши 58 години Снимка: БГНЕС

Днес Камата навърши 58 години

Ски за рождения си ден получи Христо Стоичков. Днес той навърши 58. Камата посрещна празника в Банско, където е официален гост на Световната купа по ски алпийски дисциплини тази година (10-11 февруари), но преди това той презентира своята автобиографична книга на Бъндеришка поляна, предаде БГНЕС.

Подаръкът бе от президента на родната федерация Цеко Минев. Камата му върна жеста с копие на "Златната топка".

"Това е за всичко, което си направил за българския спорт. И няма да забравя как ме предложи за почетен гражданин на Банско", заяви Ицо и обеща да изпробва новите ски още утре в компанията на легендите Алберто Томба и Марк Жирардели.

Кметът на Банско - Стойчо Баненски, му връчи вечен календар, изработен от местен дърворезбар и му пожела дълголетие като на мурите в Парин.

Най-добрият ни алпиец Алберт Попов пък подари на Камата шапка с автограф.

„Сигурен съм, че ще направиш най-доброто си състезание в кариерата - окуражи го Стоичков. - Аз ще те гледам и стискам палци.“ В неделя Аби ще стартира в слалома.

Легендарният футболист получи и торта от Мая Христоскова, изпълнителен директор на "Юлен", концесионер на ски зоната в Банско. Тя бе във формата на "Златната топка".

Стотици деца му пяха Happy birthday, докато очакваха да получат подпис от легендарния футболист навръх рождения му ден в Банско. Заради тях Стоичков наруши за кратко церемонията и излезе за обща снимка.

Няколко часа Стоичков раздава автографи, а желаещите не свършваха. Дойдоха хора от екипите, които правят Световната купа. Наредиха се и испански национали, които разбрали, че иконата на Барселона е в Банско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Саня
    Много беше готино, успях да си взема, супер се кефя.
  • 0
    3
    Ива
    Беше голяма олелия :)
  • 1
    2
    Тошко
    Чичкото от Кауфланд вдига цените, заради рекламите му. Почти двойно вече са зехтин, свинско, млечни продукти... А когато са "на промоция", стават като тези в кварталния магазин.
  • 4
    1
    Петя
    Радвам се,че ''чичкото'' от Кауфланд е уважил малките хлапета,които за пръв и последен път са чули името му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари