Христо Иванов: Призовавам всеки да гласува с машина

1
Прекрасен ден да тласнем страната напред и към развитие, добави съпредседателят ДБ
Прекрасен ден да тласнем страната напред и към развитие, добави съпредседателят ДБ Видео: NOVA

Прекрасен ден да тласнем страната напред и към развитие, добави съпредседателят ДБ

Гласувах за това България да излезе от тази безпътица и политическа криза и да тръгне напред. Днес е прекрасен ден да тласнем страната ни към развитие”. Това каза съпредседателят на „Демократична България” минути, след като упражни правото си на глас, предава NOVA.

Той гласува на машина. „Гласуването беше удобно и сигурно. Призовавам всеки, който иска да му се отчете и гласа, и преференцията, да гласува с машина”, допълни Иванов.

Трябва да проявим отговорност и ще положим усилия за съставяне на редовно правителство. Коалиция означава високо ниво на доверие и разбирателство. Ще търсим формула на обединение на конкретни приоритети", заяви кандидатът за депутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    до 1
    и що си мислиш, че като съм пенсионер се притеснявам от машините?!?
  • 8
    1
    РЪТ
    Защо да гласуват само с машина господин Иванов ? Пенсионерите и възрастните хора, да се редят и да се притесняват ли искате ? Или може би, за пореден път искате, да ни манипулирате ?! Аре стига с този цирк!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари