Рена Стефанова: Гласувах да спре политическото безвремие

3
Кандидатът за народен представител от ПП-ДБ упражни правото си на вот с машина
Кандидатът за народен представител от ПП-ДБ упражни правото си на вот с машина Снимка: Фейсбук

Кандидатът за народен представител от ПП-ДБ упражни правото си на вот с машина

Кандидатът за народен представител от ПП-ДБ в Русе Рена Стефанова упражни правото си на вот в 15 секция в училище Иван Вазов.

Тя гласува с машина и призова всички да го направят, защото по този начин гласът ще бъде отчетен правилно и ще бъде опазен от това да бъде направен недействителен, пише Арена Медиа.

"Гласувах да спре политическото безвремие, да се състави редовно правителство и България със стабилна крачка да се отправи към Шенгенското пространство още в рамките на тази година", заяви Стефанова

"Скъпи приятели, в днешния ден всеки от нас има една важна работа и тя е да излезе и да гласува! Сложете си новите дрехи, замислете се в какъв свят искате да живеете и отидете до избирателната секция, за да зададете посоката с гласа си!", написа кандидат-депутатът във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    български гражданин
    Познавам я от ученичка. Беше със средни възможности и с мнооого големи амбиции. С неистови напъни влезе в "право". Нереализиран адвокат. Пази боже да кове закони за децата ми.
  • 3
    5

    Нови избори....докато свършат парите...всеки народ заслужава правителствого си..
  • 18
    4
    Лазар
    И какво стана с вашите лъжи за три моста над река Дунав и четири магистрали?
  • 14
    3
    Даммм,
    Аз пък гласувах всички военолюбци, лижещи гъза на американското посолство и продали българските интереси, да бъдете изпратени на бунището на историята или казано по нашенски – на пичка ви майна!
  • -9
    2
    Анонимен
    Подкрепям казаното.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари