Христо Иванов: ГЕРБ се отказват от своя ангажимент да променим страната

1
По думите му ПП-ДБ и ГЕРБ заедно са приели една законодателна програма
По думите му ПП-ДБ и ГЕРБ заедно са приели една законодателна програма Видео: bTV

По думите му ПП-ДБ и ГЕРБ заедно са приели една законодателна програма

Това, което говори Борисов днес, че нямат ангажимент към политиките на правителство е не просто невярно, а е изключително опасно. Означава, че ГЕРБ се отказват от своя ангажимент да променим страната, а без това няма смисъл от това управление“, каза Хрисот Иванов от ПП-ДБ в предаването „Лице в лице“ по bTV.

По думите му правителството трябва да реши фундаменталния проблем с върховенството на правото в България и правилата на упражняването на власт в политиката.

Ако поради това, че някой с някакви СМС-и спорел за някакъв областен управител, смятаме, че можем да нарушим фундаментални договорки за това какво и как ще прави това правителство, няма да го приемем. Искам да призова бързо да се съгласува механизъм за ясно взимане на политически решение. Такъв в момента няма. Стигнем ли до тази точка някой да си позволява да вади СМС-и от лична кореспонденция, очевидно много тежко сме загубили фокус“, допълни Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Иван
    този от както се провали като министър все за промяна говори
  • -1
    3
    PAPI
    ще променяте вие как ли пък не
  • 3
    2
    хмL
    ГЕРБ какво си мислят, че ще въртят пак цяла България ли, както последните 12 години???
  • 4
    1
    бойкикев,
    ти какво искаш, с 1/4 депутати да въртиш всички на пръста си, без да се съобразяваш с никого?!? е, не си познал, особено за баце! ще ви сготви на постна манджа!, ама е така и най-умния си е малко прост! за умнокрасивите важи двойно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари