Христина Бобокова: Не съм Мата Хари

0
Бойко Борисов заявил, че се е пошегувал, че съпругата на Пламен Бобоков е направила снимките на пачките и златните кюлчета
Бойко Борисов заявил, че се е пошегувал, че съпругата на Пламен Бобоков е направила снимките на пачките и златните кюлчета Снимка: Facebook

Бойко Борисов заявил, че се е пошегувал, че съпругата на Пламен Бобоков е направила снимките на пачките и златните кюлчета

Съпругата на мастития бизнесмен Пламен Бобоков, който от години се разследва по сагата "Боклукгейт" и стана една от двете мишени на прокуратурата по времето на обвинител номер 1 Иван Гешев заедно с другия президентски съветник на Румен Радев Пламен Узунов, проговори.

Христина Бобокова обявява в сензационно интервю пред светското дамско списание "Дива" от последния му брой, че никога не е била Мата Хари и изписаното по неин адрес за връзка с експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов не отговаря на истината, пише LUPA.bg.

"С моя съпруг изградихме прекрасно семейство и вече 25 години заедно се справяме с предизвикателствата на живота в хармония, разбирателство и синхрон. За мен е нормално и естествено да ни асоциират един с друг именно по тази причина. От друга страна, това, което не е естествено според мен, е, че живеем в общество, обърнало своето внимание и интерес много повече към клюки и жълтини от личен характер, свързани с даден човек, отколкото към резултати или успехи от работата му например.

В този смисъл, каквато и допълнителна популярност да съм придобила около манипулативни и неверни медйнни публикации, аз категорично нямам нищо общо с написаното в тях", отговаря завладяващата брюнетка в отговор на въпроса за историята за Мата Хари в спалнята на Бойко Борисов.

При окончателното прекратяване на делото за пачките и кюлчетата, уж снимани там именно от Бобокова, както години наред се твърдеше, стана ясно, че самият лидер на ГЕРБ всъщност се шегувал. И пред разследващите разкрил, че темата за Мата Хари представлявала майтап.

Той бил действително питан за „прекрасната госпожа“, но пред органите на следствието е заявил, че се е пошегувал, провокиран от журналистически публикации, според които снимките са направени от жена. И уверил, че никога не е държал пари, златни кюлчета и други ценности в нощно шкафче и не знае кой и кога може да е правил снимките и записа от къщата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Васко
    Не съм Мата Хари. А кой взе пет хиляди евро за една нощ, подарък на Бойко за рождения му ден от приятели?
  • 4
    1
    русенец
    Палавница!:)))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари