Хора на Пастора пребиха с бухалки длъжник, изпотрошиха заведение

1
Екшън като във филм за дивия Запад се разигра в селската кръчма в санданското село Вълково
Екшън като във филм за дивия Запад се разигра в селската кръчма в санданското село Вълково

Екшън като във филм за дивия Запад се разигра миналата вечер около 19,30 часа в селската кръчма в санданското село Вълково.

Искрата пламнала заради неуредени финансови сметки между двама роми.Докато 21-годишният Емил Емилов пийвал в компания с приятели, в кръчмата нахлул 33-г. Младен Петров-Пастора с още трима мъже, въоръжени с метални палки. Разярени, те започнали да трошат наред в заведението, но в един момент агресията ескалирала в кърваво меле. Биячите се нахвърлили на длъжника си Емил, който получил множество удари по главата с металните палки, съобщава Struma.bg.

В този момент била на работа съпругата на собственика на заведението, която се уплашила до припадък. Мъжът й Сашо Иванов чул виковете и трясъците, тъй като заведението се намира под жилищния му етаж, и тичешком слязъл долу да види какво става. Бабаитите обаче не се притеснили ни най-малко от появата му, а тръгнали и към него.

В суматохата Пастора се възползвал, че основната група биячи е заета със Сашо Иванов, и избягал от кръчмата, оставяйки след себе си проснат на земята и окървавен 21-г. длъжник Емил Емилов.

При екшъна в заведението имало две маси с клиенти. Някой се обадил на тел. 112 и пристигнали полицаи. Униформените установили, че тарторът побойник Младен Петров-Пастора е избягал от мястото на инцидента в неизвестна посока. Те разпитали очевидците, а пострадалият Емил Емилов веднага е транспортиран в Спешния център в Сандански. Там му обработили раните, след което го освободили за домашно лечение.

Според свидетели на екшъна заведението е тотално изпочупено - буквално на трески са направени няколко маси, столове, врата, прозорци, хладилник и инвентар от бара.

Близки на пострадалия Емил Емилов след мелето отишли да си отмъстят и на свой ред изпотрошили заведение, което било стопанисвано от сестрата на Пастора.

Майката на Пастора, срещу когото има вече няколко жалби в РУП - Сандански, живее от години в Гърция. Според жители на селото не е изключено веднага след кървавия инцидент Младен да се е укрил при нея.

Притеснени, хората коментираха пред, че през цялата вечер селото е било под полицейска обсада, за да не тръгне неконтролируема ромска вендета и да стане още по-голяма беля, която да коства нечий живот. 

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари