Пасторът, обвинен в блудство с деца: Покайвам се!

0
Шести опит да започне делото срещу Даниел Хъл
Шести опит да започне делото срещу Даниел Хъл Снимка: БНТ

Шести опит да започне делото срещу Даниел Хъл

13 месеца и шести опит да започне делото срещу британския пастор Даниел Хъл в районния съд в Сливен. През април миналата година прокуратурата даде на съд пастора за блудство с 14 деца от Сливен.

"Покайвам се! Царството приближи, вярвам само в Исус Христос, Исус ще дойде като съдия, покайвай се, не вярвайте на лъжи", заяви пастор Даниел Хъл, предаде БНТ.

Какво проповядва той, каква деноминация?

Ивана Кралева: Евангелска.

А тези обвинения за сексуален контакт с деца как ги приемате?

Ивана Кралева: Като обвинения, дори като завист от други пастери.

Но има доказателства, със СРС-та, документирани са.

Ивана Кралева: Той не е така наречен пастер, той е пастер от висока класа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    daskal
    Да, гнусна и отвратителна е историята около този... пастор. Но се сещам например какво гледат и възприемат децата от Евровизия. Всяка година става все "по-интересно". Особено около небинарните същества. Победителят тази година (някой си Немо) не се определя нито като мъж, нито като жена. Изрича го с високо самочувствие, настроение и гордост. Кой и защо толерира подобни уродливи извращения? ЗАЩО?! Това е големият въпрос. Утре ще поощрят копрофагията (ядене на лайна) или некрофилията (секс с трупове). За да са толеранти, може би.
  • 5
    3
    Евангелието
    Дявола се кръсти с кривите си пръсти е тая работа.
  • 11
    2
    Лъже
    Лъже ,лъже
  • 14
    1
    Поп
    Това не е човек.Не му вярвайте.Такива покаяние нямат,както и съвест.Развращават децата.Осъдете го по заслуги и да се маха оттук завинаги.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари