Хазяинът на терористите в Париж лежал за убийство

0
Джоад Бендауд заклал свой приятел в скандал за мобилен телефон
Джоад Бендауд заклал свой приятел в скандал за мобилен телефон

Собственикът на апартамента в парижкото предградие "Сен Дени" Джоад Бендауд, който го даде под наем на тримата терористи, е съден за убийство и е лидер на улична банда, написа "Дейли Мейл".

Това стана ясно, след като мъжът бе арестуван, а терористите обезвредени. Тогава Бендауд невинно твърдеше, че отстъпил дома си по молба на приятел и изобщо не знаел какви са настанилите се в него, пише Всеки ден.

В апартамента му се взриви терорист-камикадзе, като в началото се предполагаше,че това е Хасна Булахсен, но преди дни стана ясно, че експлозивите е задействал мъж.

През 2008 година Бендауд е осъден на осем години лишаване от свобода за убийството на 16-годишен студент с огромен метален нож заради скандал за мобилен телефон. Пред съда Бендауд настоял ,че действал при самоотбрана, разказват официални източници от полицията в Париж пред "Дейли Мейл". Бендауд бе осъден през 2008 година от съда в Бобини за " побой до смърт и наранявания, причинили неочаквана смърт".

Жертвата се оказала и един от най-близките приятели на Бендауд на име Давид. Конфликтът между двамата избухнал на 26 декември 2006 година на улица "De Corbillion" в "Сен Дени". Свидетели твърдят, че Давид за секунди се оказал на земята с прерязано гърло.

Майката на убитото момче твърдяла, че Бендауд е опасен и може да нарани още хора, след като излежал присъдата си. Давид бил убит на улицата, на която се намира апартаментът на Бендауд

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари