Хасан Адемов: Раздаването на пари за Великден не е предизборно

0
С въвеждането на великденски надбавки се възстановява традицията, добави той
С въвеждането на великденски надбавки се възстановява традицията, добави той Видео: bTV

С въвеждането на великденски надбавки се възстановява традицията, добави той

С въвеждането на великденски надбавки се възстановява традицията“, каза Хасан Адемов пред „Тази сутрин“ по bTV.

През седмицата от ДПС и ГЕРБ-СДС предложиха да бъдат дадени великденски надбавки за най-нуждаещите се пенсионери в размер на 75 лв. Министърът на финансите в оставка Асен Василев заяви, че не подкрепя идеята за раздаване на пари на парче, а предпочита стабилно увеличение на пенсиите.

Предстои проектът да се гласува в Народното събрание. Трябва да се подпомогнат пенсионерите в условия на криза, да няма универсален подход да се подпомагат всички. Диференцираният подход е много важен“, смята Адемов.

Той допълни, че раздаването на пари за Великден не е предизборно. „Излезте в провинцията и питайте пенсионерите как живеят“, уточни той.

По думите му ако се вземе решение да бъдат върнати великденските надбавки, това означава да се покаже специалното отношение към уязвимите български граждани.

Винаги има възможност да се намерят тези 40 милиона лева, за които се говори, за да се изплати тази допълнителна добавка. Тя е символен акт за подкрепа на най-уязвимите групи в обществото“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Анонимен
    Предизборно е !!!
  • 0
    3
    Hasegapak
    Какви традиции? Напълно предизборно упражнение! Подхранвате си необразованите и бедни прослойки,та да гласуват!! И кои са те? Цигани,турци,българи,които нямат един ден трудов стаж,с нищо не са допринесли за пенсионната система и пак на тях! Защото те са послушния слугинаж!!! Нямате срам нагляциии!!!
  • 3
    2
    Спонсор
    Асанчо; тез лъжи ша ги разправяш в Светулка/Кърджалийско/! Ама с туй тлъсто шкембе ще ти е трудничко да стигнеш! На Дилянчо Магнитски--също!
  • 6
    1
    Недоумяващ
    Защо ли не ти вярваме Асане??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари