Харесва ли ви нашата пържола?

0
История с едни пържоли или стекове, май бяха, повиши допълнително летните горещини в България
История с едни пържоли или стекове, май бяха, повиши допълнително летните горещини в България

История с едни пържоли или стекове, май бяха, повиши допълнително летните горещини в България

Клиентите се разсърдиха на ресторантьорите, ресторантьорите им отвърнаха със същото. Абе, типично по нашенски това стана пореден повод за разединяване на обществото ни, доколкото е останало такова, пише XNEWS.

Нищо. Лятото ще отмине. Високите цени в курортите ще останат и няма да се повишават, на морето, чак до следващия сезон. Междувременно през есента в пълна сила ще се развихри стартиралата кампания за докопването на местната властова пържола. И ако някой се опита да ви излъже, че е политически вегетарианец, не му вярвайте. Доказано е, че в политиката вегани няма.

Примерът е в един стар виц, ако ви се чете, възприемайте лирическия герой сервитьор като политик. “Харесва ли Ви нашата пържола”, попитал сервитьорът един от клиентите. “Като професионалист мога да ви кажа, че съм във възторг”, отвърнал клиентът. “О, вие сте готвач”, полюбопитствал келнерът. “Не, обущар съм”…

Това е положението. Общественото хранене у нас наподобява на политик в предизборна кампания. Предлагат ни обещаващо блага на килограм, а след това плащаме сметката по 35 лв. за 100 грама, а що не и за грам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Престанете
    С тези пържоли.Нямали по-сериозни неща да пишете?Станахте за смях!!!Плувате във водите на един.........!!!!!Звезда ли ще го правите?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари