Гробари свестиха блъснат моторист на Басарбовския път

3
Мотористът е бил с жалейка и най-вероятно е бил на гроба на свой близък, което го е разконцентрирало
Мотористът е бил с жалейка и най-вероятно е бил на гроба на свой близък, което го е разконцентрирало

Гробари помогнаха на моторист, пострадал при катастрофа, да дойде на себе си след удара

36-годишен моторист пострада, след като бе блъснат от лек автомобил „Пежо“ на пътя Русе-Басарбово. Инцидентът е станал малко преди 11 часа, когато мъжът е излизал от гробищния парк в Басарбово. Участъкът е в ремонт за уширяване и полагане на асфалтово покритие и заради това скоростта е ограничена до 30 км в час, съобщава Русе Медиа.

Мотористът е спрял на знак „Стоп“, но непосредствено преди идването на лекия автомобил, е потеглил, за да направи ляв завой в посока Русе. Жената, която е била зад волана на колата, се е опитала да го избегне, но го е ударила странично. Мъжът е изхвърчал от мотора, ударил се е в предното стъкло и е паднал на земята.

На помощ са се притекли служители от гробищния парк, които са го заливали с вода, за да се свести, тъй като е бил пребледнял. По думите им, той е казал, че е видял колата, но тъй като му се е сторило, че е подала мигач, е потеглил. Линейка на „Спешна помощ“ го е откарала в болница с травма на крака. От гробищния парк споделиха още, че мотористът е бил с жалейка и най-вероятно е бил на гроба на свой близък, което го е разконцентрирало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари