„Грийн рок концерт“ заменя отменения рок фестивал в Русе

0
Концертът ще бъде с участието на част от младежките групи, които трябваше да свирят на фестивала
Концертът ще бъде с участието на част от младежките групи, които трябваше да свирят на фестивала

„Грийн рок концерт“ ще замени отменения заради въвеждането на нови мерки рок фестивал в Русе, съобщиха от сдружение “Грийн Рок Фест“.

Концертът ще бъде с участието на част от младежките групи, които трябваше да свирят на фестивала. Събитието ще се състои на 12 септември (неделя) в Летния театър от 18 часа.

Позволяваме си организацията на подобно събитие, тъй като на избраната локация ще има възможност за спазване на всички необходими мерки, които са разпоредени от министерството на здравеопазването и РЗИ. Входът ще бъде свободен, до изчерпване на определените места“, казаха още организаторите.

Публиката ще може да се наслади на изпълненията на групите, Electric Roxy, Орендъ, Slipstream, Second To None, Гравитация рок и групата Jelusick от Хърватия, ръководена от талантливия певец и мултиинструменталист Дино Джелусик. Дино Джелусик наскоро бе избран да бъде член на легендарните Whitesnake.

Събитието ще се състои с любезното съдействие и финансова подкрепа на Община Русе и спонсори и с помощта на Военен клуб – Русе и доброволци и ще бъде първото след обновяването на летния театър в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари