Граждански арест в Русе

9
Мъж хвана двама младежи, обрали жена пред блок ЦЮР 5
Мъж хвана двама младежи, обрали жена пред блок ЦЮР 5

В Първо РУ разследват сигнал за грабеж от жена, извършен от двама мъже, заловени от гражданин.

На 2 февруари в 22:38 часа в ОДМВР – Русе, чрез спешен център 112 е постъпило съобщение от мъж, че се намира в гр. Русе на ул. "Борисова", където е задържал двама младежи, извършили малко преди това грабеж на дамска чанта пред блок ЦЮР 5.

На място е изпратен екип служители от групата за охрана на обществения ред при Първо РУ. Там полицаите са установили, подаващия сигнала и двамата заловени от него младежи. Установено е, че двамата са от Русе на 17 и 19 г. Те са били отведени за изясняване на случая, съобщиха от полицията в Русе.

В 22:45 часа, отново чрез спешен център 112 е постъпило съобщение от жена, която е съобщила, че около 22:20 часа, докато се е прибирала към дома си е била настигната в гръб от непознат младеж с качулка на главата, който й издърпал от ръката дамската чанта и избягал, а тя видяла, че с него е имало още един младеж. В чантата жената имала портмоне с пари, лични документи и дебитна карта, както и други дребни вещи.

Задържаните лица са предали отнетите вещи. Случаят е документиран и по него е започнало разследване, като е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари