Полицията в Русе залови двама обирджии, отмъкнали крупна сума от офис

0
Уточнено е, че от различни чекмеджета в офиса са били отнети суми пари – в размер на 13 043 леи и 4655 лева
Уточнено е, че от различни чекмеджета в офиса са били отнети суми пари – в размер на 13 043 леи и 4655 лева Снимка: iStock

Служители на Първо РУ са заловили двама мъже, след сигнал за извършена кражба на пари от офис на фирма в Русе

На 4 януари в Първо РУ е постъпил сигнал от представител на търговско дружество за констатирано проникване в незаключен офис на фирмата, намиращ се на ул."Св. Димитър Басарбовски" и извършена кражба.

Уточнено е, че от различни чекмеджета в офиса са били отнети суми пари – в размер на 13 043 леи и 4655 лева, като едното е било разбито. На място е бил извършен оглед и е започнало разследване на случая, в хода на образувано досъдебно производство.

В резултат на предприетите незабавни действия от страна на криминалистите са били установени две лица – двама русенци на възраст 51 и 24 г. При работата с тях полицейските служители са открили и възстановили част от отнетите суми - 8200 леи и 1600 лева.

Работата по разследването на престъпното деяние продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари