Говорят родителите на задържания за удара на булевард „Сливница“

0
Съсипани са три човешки живота. Това е пълна трагедия
Съсипани са три човешки живота. Това е пълна трагедия

Съсипани са три човешки живота. Това е пълна трагедия

Родителите на задържания за катастрофата в София, в която умират младо момче и момиче, застанаха пред bTV. Те казаха, че са съсипани три човешки съдби и че съжаляват за тази трагедия.

„Искрени съболезнования на семействата на загиналите деца. Съсипани са три човешки живота. Това е пълна трагедия. Моето дете, може и в училището да попитате, никога не е употребявало нито алкохол, нито наркотици“, каза през сълзи Марио Антонов, бащата на момчето, причинило страшния инцидент.

Майка му Таня също застана пред камерите на bTV.

„Ние сме в шок. Бих си дала живота, за да са живи те“, каза Таня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    OMG
    Не е пил, не е друсал, не ги е видял. Значи толкова е гледал в пътя. Да му проверят телефона и чатовете, защото е много вероятно там да е гледал. Това е основната причина за повечето фатални катастрофи в последните години. Всички си блеят в телефоните. Виждам ги редовно като пешеходец и многократно се отървам на косъм, защото ги виждам, че си гледат в телефона а не пътя.
  • -3
    1
    Гост
    Да ви е честита евроатлантическата ориентация, при нея е така, корупция, анархия, престъпност, агресия, ненаказани.Свиквайте, щом продължавате да ги подкрепяте евроценностите, начело с Урсула и компания. Има още да видите, жалки сте....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари