Говори майката на Хариет, убита в катастрофата на бул. "Черни връх"

1
Знаех, че нещо лошо се случва, разказва Диана Стефанович.
Знаех, че нещо лошо се случва, разказва Диана Стефанович. Видео: NOVA

До последно тя говорила с майка си си по телефона

Хариет Стефанович, едно от момичетата, които загинаха в зверската катастрофа на бул. „Черни връх”, е трябвало да слезе от тролея на хотел „Хилтън”. До последно тя говорила с майка си и споделила, че няма да слезе там, защото няма много хора. Това разказа в „На фокус” по NOVA майка ѝ Диана Стефанович.

По-рано двете били на пазар, след това отишли и се почерпили кафе и сладолед. Отишли на спирката на тролея и момичето се качило. Двете обаче продължили да говорят по телефона.

Каза ми: „Мамо, не слязох, защото има само 2 човека””, разказва Диана. Таблото показвало, че рейсът ще дойде чак след 20 минути.

Слезе от тролея на „Хемус”, казах й, че ще я оставям, за да пресече спокойно”, продължава разказа си майката.

Момичето винаги се обаждало на майка си, за да каже след колко минути ще дойде автобусът. „Този път не се обади. Не се обади от спирката, не се обади от 94, изведнъж се изключи телефонът. Знаех, че нещо лошо се случва”, разказва Диана Стефанович.

За Георги Семерджиев, тя казва: „Съжалявам го. Можело е да бъде един добър спортист и треньор, но наркотиците не прощават”.

Почернената майка не обвинява и никой друг. „Обвинявам наркотиците”, казва Диана.

Тя признава, че планувала да заминат с Хариет за Холандия, при брат й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари