Георги Семерджиев твърди, че момиче е шофирало колата му при фаталната катастрофа

0
Делото срещу Георги Семерджиев продължава на втора инстанция
Делото срещу Георги Семерджиев продължава на втора инстанция Снимка: БТА

Делото срещу Георги Семерджиев продължава на втора инстанция

Делото срещу обвинения за фаталната катастрофа на бул. „Черни връх“ миналата година – Георги Семерджиев, продължава на втора инстанция.

В залата на Софийския апелативен съд днес се очакват резултатите от две експертизи. Предстои да стане ясно и дали ще се явят на разпит двете свидетелки, за които говори обвиняемият на предишните заседания, предаде bTV.

Според Семерджиев по време на фаталния удар, при който загинаха две млади жени, в колата е имало две момичета, като едното от тях е шофирало.

Той твърди, че те са се свързали с него през социалните мрежи и са правили тест драйв на автомобила му.

На едно от последните заседания свидетелките не се явиха. За едната беше представен болничен лист, а другата не била открита на адреса си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    Към Диян Христов
    Прав си и това беше първа версия.Ти се сети,а другите не.Колко версии се изредиха.Брей,генерал да имаш дядо или баща или вуйчо.... това движение за възход и просперитет не спря ли да функционира поради естественият ход на нещата във физическият свят където присъства видимото и невидимото? Или в България след 09.09.1944 г. вече 78 години още слизат партизани от балкана? Нямат ли край ? Не прехвърлиха ли 120/140 години земен живот АБПФК ?
  • 7
    8
    Овчерина Прост
    Не в Европейският съюз,не в Съветският Съюз или Арабският Съюз,ами в Ислямска държава да кандидатстваме или във Хамас и Ал Фатах и там няма да ни искат за съюзници или участие.Тая полиция и българско разследване и правосъдие е за кладата на Сатаната.Лично той да гледа как ври катрана и гори огънят.
  • 13
    7
    Бивш
    A бе не разбрахте ли ,че дядо му генералът Атанас Семерджиев е карал колата ! Нали е голям човек ,Свети Петър го пуснал от Рая ,и той решил да покара колата на внука си !
  • 15
    6
    Диян Христов
    Нали беше отвлечен в деня на катастрофата?
  • 18
    5
    Гражданин
    Втори път пиша.Човекът ще го оневинят.Виновни са жертвите , които са се опитали да обърнат колата му като е била в движение.За превишена скорост нещо да чувате в процеса.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари