Господин прокурор, 10 бона ли струва спокойствието на Галиче?

1
Хората в село Галиче са уплашени...
Хората в село Галиче са уплашени... Снимка: БГНЕС

„Четири полицейски автомобила обикаляха село Галиче цяла нощ. Какви са тези съдийки, каква е тази държава? Ние не сме африканска държава. Не сме спокойни, не можем да живеем така“.

Това каза Веселин Тушинов пред БТВ, който е един от потърпевшите от групата на Ценко Чоков. Думите му са по повод освобождаването от ареста на скандалния кмет.

„Защо го пускат този човек - за да ни смаже ли?“, пита се мъжът.

Потърпевша жена, пък казва, че селото селото е било спокойно девет месеца. „Вече не сме спокойни. Питаме главния прокурор, има ли в закона мярка "Ценко Чоков"?

Росен Йорданов, друг свидетел срещу Чоков, казва: „В продължение на една година съм плащал 12 000 лева на Мартин Чоков (син на Ценко Чоков). Това са само лихвите. Аз му дължах 3000 лева. Той е лихвар

„Мислим да се изнасяме от това село. От страх. Двама от свидетелите, които са ми синове, напускат България. Това е пример как една държава не може да се справи с един престъпник. Оттук нататък няма правосъдие, всеки трябва да се справя както може. Всичко може да се случи“, казва друг свидетел срещу кмета на село Галиче.

Сега хората се питат 10 000 лева ли струва спокойствието на Галиче?

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари