Горивата поевтиняха!

2
Масовият бензин А-95 се понижи до 2,67 лева за литър
Масовият бензин А-95 се понижи до 2,67 лева за литър Видео: NOVA

Увеличи ли се оборотът на бензиностанциите?

Горивата поевтиняха! Масовият бензин А-95 се понижи до 2 лева и 67 стотинки и това е най-ниската му цена за последните 4 месеца. Другото масово автомобилно гориво – дизелът, също е надолу. Ако в началото на октомври се търгуваше за 2 и 90, сега на повечето бензиностанции вече е 2 лева и 72 стотинки.

Според собственика на бензиностанция във Враца Цветан Атанасов намалелите цени не са се отразили на потреблението. "Определено е много по-добре цените да са по-ниски от всяка гледна точка. Когато главният път Е-79 е затворен и тежкотоварните автомобили не преминават, това неизменно влияе на оборотите", посочи той, предаде NOVA.

Петя, която от 18 години работи на бензиностанцията, споделя, че основно се зареждат дизел и газ. "Горивата поевтиняха, но въпреки всичко хората все още усещат, че е скъпо. Оборотът намалява, заедно с движението. Хората се затварят и не пътуват толкова, вече нямат настроение. Намаляваме всичко, да има оборот. Правим отстъпки, дори охладителната течност е с по-ниска цена", заяви тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари