Голяма изненада за учениците в гимназията по транспорт

0

Днес, 15.09.2017 г., в двора на Професионална гимназия по транспорт – Русе тържествено бе открита новата учебна 2017-2018 година.

Това е преломна година в дългата и изпълнена с трудности история на българското училище, година на промени и нововъденеия. Директорът, инж. Радосвета Жекова, приветства присъстващите и връчи грамоти на учениците, провели практика  по програма „Еразъм+“ . Празничното настроение беше допълнено от музикалния поздрав на Виктория Ангелова и Марио от музикална школа „Вяра, надежда и любов“.

Екипът на училището беше подготвил специална изненада за своите възпитаници. През новата учебна година те ще се обучават на нов автомобил – Пежо 208, закупен със средсва по проект “Съвременна база и средства за професионална подготовка - гаранция за качествено обучение и успешна икономика” по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Модернизиране на системата на професионалното образование“.

Специални гости на тържеството бяха г-жа Петя Лазарова – старши експерт в Регионално управление на образованието-Русе, доц. д-р Васко Добрев – декан на Транспортния

факултет при Русенския университет, инж. Димитър Димитров – управител на ЕТ „Електра“, г-жа Елеона Маринова – председател на Обществения съвет към гимназията.

Поздравителни адреси бяха поднесени от името на: началника на РУО – Русе Димитър Райнов, председателя на Комисията по образование и наука в 44-то Народно събрание и от Централно военно окръжие – Русе.

Първият учебен звънец удари. На добър час!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари