Годишен хороскоп за 2017-а година

0
Kакво са отредили звездите за следващите 12 месеца
Kакво са отредили звездите за следващите 12 месеца

Броени дни остават до края на 2016-а година.

Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Споделяме годишния хороскоп за 2017-а, който е изготвен от астроложката Петя Георгиева, пише Az-jenata.bg.

Ето какво ви очаква според зодията.

Овен

Разчитайте на себе си. Енергетиката ви през тази година ще е достатъчно стабилна, за да реализирате намеренията си. Независимо от всичко трябва да сте и предпазливи. Събитията ще се случват по естествения си ред, на моменти дори бавно, но колкото и ясни да ви изглеждат резултатите, не е желателно да рискувате и да се впускате в авантюри.

Не предизвиквайте съдбата, за да не съжалявате. Печеливша тактика през 2017 г. е наблюдението и изчакването. Не си струва да бързате. Много по-важно е през тази година да запазите постигнатото, отколкото да напреднете забележимо. Съхранявайте силите и личните отношения, те ще са леко проблемни.

Телец

Съществуват реални предпоставки за напредък през 2017 година. Важно е участието ви в събитията. От вас се иска да сте наблюдателни, да реагирате гъвкаво и да сте старателни спрямо всяка работа, с която се захващате.

Ще се натъквате и на затруднения, но те не бива да ви отчайват. Действайте с присъщата си упоритост, търпение и приземеност, няма да съжалявате. Вселената ще ви зарадва с приятни изненади във всички направления. Ще има на какво да се радвате в делови, любовен и семеен план.

Близнаци

Една от важните ви задачи през тази година е да създадете правилен баланс между професионалните и личните задължения. Въпроси, свързани с дома, роднините, семейството ще излязат на преден план. Ще установите, че вглъбени в работата си сте се дистанцирали от близките и сте пропуснали важни моменти от съвместния живот.

Предстои ви да изпитате свежи любовни емоции, които дори не сте си представяли. Събитията ще са динамични, ще съчетавате новите задачи с недовършените стари. Предстоят ви важни решения с дългосрочен ефект.

Рак

Заредете се с търпение и оптимизъм. Предстои ви година, изпълнена с доста изпитания, дребни (но сравнително чести) неприятности, с които ще се справите, ако мобилизирате силите си и контролирате емоциите. Приемайте всеки успех като награда за проявените усилия.

Бъдете сигурни, такива награди ще има, при това достатъчно често и достатъчно значими. Благодарение на трудностите ще можете да се представите от най-добрата си страна, да стабилизирате позициите и да разгърнете максимално потенциала си.

Лъв

В най-общ план 2017 година ще е сравнително спокоен период. Естествено, ще се наложи да се справите и с някои проблеми от делови и професионален характер. Проявете максимална предпазливост и си осигурявайте актуална информация при уговаряне на сделки, подписване на дългосрочни договори и изобщо, когато работите с документи.

Ще си спестите неприятности, ако отделяте дължимото време и внимание на членовете на семейството и любимия човек. Усещането, че ги пренебрегвате по някаква причина ще предизвика сериозни стълкновения. В такива моменти реагирайте с мълчалива усмивка и чувство за хумор, вместо с дълги и досадни обяснения.

Дева

През 2017 година ще се случат събития, които ще провокират емоциите ви. Ще сте прекалено импулсивни и доста раздразнителни. Лошото е, че колкото по-бурно реагирате, толкова повече проблеми ще си създавате.

Действайте разумно. Постарайте се да създадете баланс между мислите и чувствата. Не натоварвайте излишно нервната си система. Усетите ли напрежение, приемете го като сигнал и изпускайте „предпазните клапани“. В такъв момент ориентирайте вниманието си към личните интереси, хобито, природата.

Ще имате възможност да си организирате или да участвате в развлекателно-познавателни пътувания. Възползвайте се, като си осигурите и подходящ спътник.

Везни

Успешна година и спокойна ще е за вас 2017-а. Ще имате възможност да движите едновременно и новите и незавършените си проекти. Ще получите отговор на въпроси, които са ви вълнували дълго време, но до момента са изглеждали като кълбо объркана прежда.

Няма да избегнете непредвидените затруднения, но ще получите нужната помощ от точния човек в точния момент. Някои инциденти може да нарушат душевното ви равновесие, обаче ще е за малко и, за ваш късмет, ще се случва рядко.

Скорпион

Период на промени. Период и на изненади. Вселената не обещава всички да са приятни, но повечето ще са. А най-интересното е, че ще се случват няколко неща едновременно и невинаги ще успявате да се ориентирате адекватно в обстановката.

Личните отношения ще са леко конфликтни. Причина за това в повечето случаи ще е поведението ви, настоятелните опити да наложите мнението или критериите си за справедливост на всяка цена. Ще имате нужда от подкрепа и ще си я осигурите, ако се отнасяте към околните с разбиране. Любовният живот ще ври и ще кипи от страсти и интриги. Не обсъждайте съмненията дори с близки приятели. В желанието си да помогнат по-скоро ще навредят.

Стрелец

Може би това е периодът, за който се готвите от дълги години. Новите контакти ще се синхронизират със съществуващите връзки. Всяко затруднение ще бъде предизвикателство и ще намирате нестандартно решение, с което ще трупате опит.

Личните, любовни, романтични отношения ще са трогателни. Ще помните дълго събитията, свързани със семейството и най-близките роднини. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно. Постарайте се да сте максимално икономични.

Козирог

Много е важно да започнете годината с подходящо темпо и да го поддържате. Ежедневието ви ще е изпълнено с нови контакти, идеи, предложения, приключения. Наслаждавайте се с еднакъв ентусиазъм както на развлеченията, така и на професионалните постижения.

Възприемайте трудностите като „част от пейзажа“. Те са полезни. Те са изпитания, които ще ви осигурят напредък. Любовните отношения ще са доста динамични, противоречиви и далеч от представата за идилия. Не драматизирайте раздялата, когато се случи. Философски погледнато, това е време за размисъл.

Водолей

Все по-често ще се връщате в мислите си към миналото през 2017-а. За да анализирате грешките, за да повторите опита, за да преосмислите решенията. Имате нужда от време за себе си. Опитайте се да си го осигурите, без да влошавате личните отношения.

Не е изключено да се върнете към стари проекти и да намерите за тях различно, по-ефективно приложение. Нещата няма да ви се получат без труд, но и без фантазия, така че действайте с въображение и постоянство. Ще възстановите прекратена романтична връзка и ще заредите старата любов с нов блясък.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари