Годишен хороскоп за 2017

3
Кратка годишна прогноза за всяка една от зодиите
Кратка годишна прогноза за всяка една от зодиите

Прогноза за зодия Овен в годината на Огнения Петел 2017

Тази година ще премине под знака на промените, които ще се усетят още от самото начало на м. януари. Затова през декември не пропускайте дребните детайли.

През февруари Венера ще встъпи във вашия знак и ще може да проявите своето обаяние. Ще ви се даде шанс да направите добро впечатление.

Март-април Венера се движи ретроградно и за представителите на този знак съществува риск да бъдат подведени. През посочения период не започвайте нови връзки. Ако замисляте смяна в професионално отношение, направете я през м. май.

През летния сезон съществува вероятност от конфликти в семейството. Колкото и да сте затрупани с работа, отделяйте нужното внимание на вашите близки.

Есенният период носи усамотение. Починете си няколко месеца от активния социален живот и опознайте по-добре себе си.

2017-та година ще бъде благоприятна за вас по отношение на личните финанси. Ще успеете да спестите достатъчно средства и да увеличите богатството си. Въпросът, който постоянно ще си задавате е дали си струва тази или друга покупка.

Прогноза за зодия Телец в годината на Огнения Петел 2017

Началото на годината придава на Телците нужния тонус и увеличава жизнените им сили. Препоръчва се поставянето на дългосрочни цели.

Февруари е месецът, през който ще се наложи да зачитате мнението на другите. Вашето миролюбие ще излезе на преден план. Ако ви завладее тъга, тя ще си отиде с първите пролетни лъчи през март.

Май-юни са вашите романтични месеци. Именно през тях привлекателността ви ще съдейства за нови запознанства и полезни контакти. Обновете гардероба си.

В края на юни се пазете от простуди и не планирайте никакви операции. През юли по-добре си вземете отпуск. Август инициира силни преживявания с любимия човек.

През есента ще развиете някои свои идеи до възможни проекти. Времето ще бъде подходящо да успеете да реализирате нещо, което сте отлагали дълго.

От ноември нататък ще постигнете висока ефективност в делата си и ще усвоите нови полезни навици.

Прогноза за зодия Близнаци в годината на Огнения Петел 2017

Януари ще е най-спокойният месец през годината, тъй като ще бъдете много вглъбени в себе си и колегите ви ще се принудят да останат в сянка.

Февруари ще ви подтиква към повече общуване, което ще ви стимулира с нови знания и впечатления.

През март е възможно да възстановите предишни връзки, които сте изгубили през годините. Имате този шанс.

Април е малко сложен месец по отношение на вътрешното ви състояние. Възможна криза и преосмисляне.

Май е твърде активен месец, наситен със събития, емоции и много работа. Винаги си задавайте въпроса каква е вашата цел, за да постигнете резултат.

Юни носи парични постъпления. С тях ще можете да си позволите покупки, на които сте ограничавали тяхната потребност.

През юли отдъхнете добре, за да имате сили през август и септември да се изявите по работните проекти, като представите творческо решение на някои от проблемите.

Октомври и ноември са напрегнати. Но наградата е нова длъжност или дълго чакано повишение, което ръководството подготвя за вас, проверявайки способността ви да издържате на натоварване.

Декември е вашият романтичен месец. Нещо, започнало през юли, има шанс да се развие.

Прогноза за зодия Рак в годината на Огнения Петел 2017

Годината е приятна за Рака. Не се преработвайте много още в самото начало, защото през февруари ще настъпят изменения в професионалната сфера.

През март не се впускайте в съмнителни авантюри, нито участвайте в странични проекти. Ще ви излъжат.

Април и май са добри месеци за нови проекти или планиране на съществуващи такива. Ще постигнете резултат.

Юни или юли може да излезете в отпуск, тъй като времето е благоприятно за отдих и покой.

Август отново ще ви накара интензивно да работите и ще имате сили да направите много повече неща.

Чести командировки очаквайте през септември, а октомври и ноември е златно време за родените в първа декада на знака - вашите дела са обречени на успех. Смело реализирайте замисленото.

Декември внася хармония на всички нива.

Прогноза за зодия Лъв в годината на Огнения Петел 2017

Множество промени очакват Лъва. На преден план излизат отношенията с партньора, който през януари или февруари може да бъде лишен от своята самостоятелност.

През март на повърхността излизат стари проблеми и ще трябва да преосмислите поведението си.

През април може да преживеете кризис. Не инвестирайте пари и не участвайте в проекти.

Май-юни се очертават пътувания, свързани с роднините. Използвайте времето да си починете добре.

Юли-август постепенно ще придобиете сили. В началото на септември ще реализирате творчески проект. Ако поработите здраво над него тази година, догодина ще получите отличен резултат.

От октомври нататък акцент имат домашните дела и щастливите събития, които никак няма да са малко.

Прогноза за зодия Дева в годината на Огнения Петел 2017

Януари ще повлече Девите в приключения. Ако някой ви предложи лесни пари, по-добре му откажете.

Февруари дава шанс да тествате интересни идеи във вашата работа, а март - да отстраните евентуалните грешки и да продължите да действате.

Април и май ще бъдат благоприятни за учене и анализ на получената информация, а през юни ще работите повече.

Юли носи конфликти с близки хора от вашето обкръжение. Ще започнете да цените тези, с които ще запазите отношенията си.

Септември ще ви накара да цените повече своето свободно време и постъпките си. Ще имате сила и решимост през октомври да се справите с всичките активности. Ще привличате вниманието.

Малък отпуск през ноември ще ви помогне да отдъхнете и да откриете нови впечатления, а през декември се отдайте на семейството си.

Прогноза за зодия Везни в годината на Огнения Петел 2017

Везните са истински щастливци. Ще им върви през цялата година. Единствено отношенията с партньора ще създават напрежение.

През януари ще излязат наяве много домашни задължения, с които ще трябва да се справите мимоходом.

Февруари и март са доста активни месеци, през които ще можете да разрешите сложни професионални задачи.

Април засяга отношенията с любимия човек. Избягвайте недоразуменията, подбирайте внимателно думите си.

Всичко се нормализира през май, а летният период бележи притеснения с някои от вашите колеги.

Септември и октомври ще се придвижите напред, а през ноември и декември ще получите резултат от предишните си усилия и постъпленията ви ще се увеличат.

Прогноза за зодия Скорпион в годината на Огнения Петел 2017

Много изненади очакват родените под знака на Скорпион. Творческо вдъхновение ще ги обхване от началото на годината и това ще позволи да реализират свои проекти от любимото си занятие. За други хобито ще се превърне в основен източник на доход.

Трябва да внимават през март и април, когато ще възникнат усложнения. Тези проблеми ще приключат през май.

Скорпионите ги чакат активни летни месеци, а есента може да върне в живота им хора, с които са били някога приятели, но просто пътищата им са се разделили.

Ноември е романтичен месец и смело може да планирате бъдещето си, а през декември - да действате активно. Успехът ще ви съпътства през цялата втора половина на годината.

Прогноза за зодия Стрелец в годината на Огнения Петел 2017

Най-правилното време за нови начинания е началото на годината. Ще можете да спечелите повече и да се поздравите със завидни финанси.

През февруари внимателно се разпореждайте със сумите, които сте спечелили в началото на годината и преразгледайте някои свои предишни увлечения.

През април известни усложнения в работата могат да развалят отношенията с колегите. Не вярвайте на слухове. Проверявайте нещата през май.

Заслужен отдих може да запланирате в началото на летните месеци. Отдалечете се от шума и релаксирайте.

Септември и октомври поднасят нови задължения, но и повече власт да се разпореждате с тях и да ги делегирате.

Ноември и декември са много емоционални и ви сдобиват с вълшебна пръчица.

Прогноза за зодия Козирог в годината на Огнения Петел 2017

Годината преминава под знака на кариерните постижения и затвърждаване на социалния статус. Споровете между няколко поколения е по-добре да бъдат решени още през януари.

Февруари и март са успешни месеци, през април ще се опитат да ви поставят в зависимост, май ще донесе душевен комфорт и яснота.

През летния период очаквайте разногласия с колегите, тъй като те няма да са в състояние да издържат на вашето темпо на работа. Ще трябва да проявите известно търпение и да се съобразите с техните възможности.

Вземете си отпуск през септември или октомври. Ще спестите средства и ще се радвате на спокойствие.

В последните месеци на годината ще направите силен скок на работното място и щастливи ще посрещнете празниците. Ще се чувствате обичани и ще бъдете заобиколени със заслужено внимание.

Прогноза за зодия Водолей в годината на Огнения Петел 2017

Това е годината на вашето Преображение! Водолеите трябва да реализират целите, които са си поставили, като претеглят всеки един детайл в процес на развитие.

През януари е по-добре да се занимавате с личните си дела. Февруари носи възможност за допълнителен доход. Март се характеризира с множество срещи и купони с добри приятели, с които не сте се виждали от години.

Април изисква внимание при боравене с документи. Кратките пътувания могат да развалят настроението с проблеми, възникнали по време на път. Затова навреме проверявайте документите и отрано резервирайте стая в хотел.

През май хобито ще се превърне в паричен знак. Ще се занимавате с това, което обичате най-много да правите. Вашето увлечение ще ви подскаже нови печеливши идеи.

Юни предполага смяна на интериора. Ще успеете да внесете в дома си онзи уют, който ви липсва.

Юли и август ви заплитат в задължения. Не взимайте отпуск през тези месеци, защото ще ви отвличат с молби за решаване на служебни проблеми.

Септември носи романтика на представителите на знака Водолей. Част от тях, които са свободни, ще се преродят. Октомври ще ги зареди с нужната сила и увереност за бъдещи победи.

Ноември и декември са най-активните месеци. Успявате във всичко, но се наспивайте добре.

Прогноза за зодия Риби в годината на Огнения Петел 2017

Целият месец януари ще премине празнично в срещи с добри приятели и чак през февруари ще почувствате, че годината вече е започнала. Ще обновите много свои прекъснати проекти.

През март и април ще редите нещата си, защото през май ви очакват много приятни пътувания. Юни и юли ще се тревожите за близките си. Не се обвинявайте, не можете да влияете на тази ситуация.

Август ще ви донесе много успехи на работното място, а септември - новини от далече, чрез които вашите проблеми бързо ще се решат.

През октомври и ноември ще се появи възможност за допълнителен доход. Декември е месецът, през който можете да разрешите натрупаните въпроси от последните седмици и да работите над себе си.

Нели Петрова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари