Съседка на мъртвата жена в Ново село: Хора се оплакваха от кучетата

6
Преди време пък е имало сигнал, че в къщата на жертвата е било убито куче
Преди време пък е имало сигнал, че в къщата на жертвата е било убито куче Видео: NOVA

Мъртва жена със следи от нахапвания от куче по тялото беше намерена снощи в дома си в русенското Ново село.

Съдебномедицинска експертиза ще уточни дали става въпрос за насилствена смърт или инцидент, предава NOVA.

Снощи около 20 ч. съпругът на жената е потърсил Спешна помощ. Пристигналите на място медици не успели да влязат в дома, тъй като там се отглеждали 14 кучета. Наложило се е да бъде потърсено съдействие от полицията и от екип на общинския приют.

Лекарите само констатирали смъртта на жената. От полицията в Русе съобщиха, че при първоначалния оглед други следи за насилие по тялото на жената, освен нахапвания от куче, не са открити.

През миналата година са получавани сигнали за насилие над куче от дома на жертвата. Кметът на Ново село обясни, че е имало оплаквания и от жители за агресивно животно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    новоселчанин
    Въпросния кмет на Ново село като все претендира ,че знае всичко за селото ,защо поне мерки не вземе за глутниците ,които препускат по сокаците? Особено по тъмно е страшно !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари