Глобяват батките с 300 лева ако показват мускули по центъра!

1
Баси големите ръки ЧОВЕК!
Баси големите ръки ЧОВЕК!

Бургаските нацепени мъже са заплашени от глоба в размер от 100 до 300 лв., ако показват мускули и татуировки по центъра на Бургас.

Това ще стане факт, ако бъде приета докладната записка на общинският съветник от ГЕРБ Румен Ангелов, научихме от Burgas24.bg.

Съветникът предлага промени в Наредбата за опазване на обществения ред на територията на Община Бургас, които да ограничат придвижването на лица в "неприличен външен" в ЦГЧ. Под "неприличен външен вид" се разбира хора, които са без дрехи, голи до кръста, без обувки или чехли.

Ако докладната записка бъде приета, ще бъде забранено придвижването на лица в неприличен външен вид в ЦГЧ в карето с граници: бул. "Демокрация" , бул. "Сан Стефано" и бул. "Мария Луиза"; бул. "Иван Вазов" и ул. "Булаир".

"През последните години в Бургас сме свидетели на едно поведение,което е в разрез с моралните норми за нормален външен вид и поведение. Това е ходенето без дрехи и с боси крака на лица от мъжки и женски пол в ЦГЧ, което смущава и нарушава спокойствието на гражданите на гр.Бургас. Подобни гледки по Центъра оронват престижът ни като Най-добър град за живеене в България в лицето на всички туристи,които ни посещават всяка година. ЦГЧ се намират голям част от туристически обекти и голяма част от официални институции, които се посещават ежедневно от огромен брой хора. Почти всички от тези обекти имат свой вътрешни правилници, с които ограничават достъпа на подобни лица, но тези разпоредби не могат да се приложат върху улиците и пешеходните зони в непосредствена близост около тях. От началото на летния сезон тази тема започна да представлява силен обществен интерес и все повече граждани изразяват възмущението от подобно поведение и настояват за предприемане на ограничаващи мерки", мотивира предложението си Ангелов.

Целта на изменението на наредбата е да се въведе ред и контрол и ограничаващи мерки при нарушаването на моралните норми за външен вид водещи до нарушаването на спокойствието на гражданите в ЦГЧ на Бургас.

Източник: burgas24.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари