Глобиха ремарке за превишена скорост в Италия, без да е напускало България

2
Оказва се, че автомобилът нарушител е на консулството на Катар в Милано
Оказва се, че автомобилът нарушител е на консулството на Катар в Милано

Оказва се, че автомобилът нарушител е на консулството на Катар в Милано

Ремарке с български номер беше санкционирано за превишена скорост в Италия, без да е напускало България. Историята публикуваха от вестник „Телеграф”. Емил Върбанов и неговата дъщеря Деница Димитрова изненадващо получили две глоби за 1600 лева.

„За нас беше шок, защото регистрационният номер отговаря на ремаркето на баща ми. Той веднага се обади да попита дали ремаркето е ходило някъде. Отговорът беше отрицателен. В двете глоби забелязахме, че пише, че става въпрос за автомобил”, разказа Димитрова, цитирана от NOVA.

Потърпевшите се свързват с отдел „Пътна полиция” в ГДНП, след това с консулството ни в Милано и със сайта, откъдето получават писмото с глобата. „Вчера получих информация от журналиста от „Телеграф”, че колата от снимката е на консулството на Катар в Милано, поясни Деница.

Жената написала писмо до посолството на Катар за съдействие. „Надявам се проблемът да се разреши. Остава въпросът кой и защо е преценил, че баща ми е собственик”, допълни тя.

„Нашата държава тотално игнорира всякаква информация. И никой не си дава сметка какво ни струват на нас тези дни. Пълният абсурд е, че ние не сме там”, заяви Върбанов.

Сега потърпевшите очакват реакцията на българските власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари