Глобиха 1000 лева жрица на любовта в Русе

0
19-годишното момиче си изкарвало прехраната на пътя Русе - Варна
19-годишното момиче си изкарвало прехраната на пътя Русе - Варна Снимка: iStock

19-годишното момиче си изкарвало прехраната на пътя Русе - Варна

Районен съд – Русе призна за виновна 19-годишната Й. Ф. в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с общественополезен труд и получавала нетрудови доходи по неморален начин – чрез проституция и ѝ наложи административно наказание глоба в размер на 1000 лв.

През периода 10.02. - 25.05.2021 г. обвиняемата не търсела работа и не желаела да бъде включвана в програми за социално подпомагане. Осигурявала си доходи, като излизала на различни места по главен път Русе - Варна, където предоставяла сексуални услуги на водачите на преминаващите пътни превозни средства срещу съответно заплащане. Тя насочвала вниманието им към себе си чрез провокативно поведение и облекло. Системното ѝ присъствие в посочените райони и извършваната от нея дейност били забелязани от органите на МВР. Във връзка с това, за да преустанови действията си, полицейски служители ѝ съставяли протоколи за полицейско предупреждение, писмени разпореждания, актове за установяване на административно нарушение и наказателни постановления. Била образувана и преписка, довела до настоящото наказателно производство, съобщиха от Районен съд – Русе.

За такова престъпление Наказателния кодекс предвижда наказание лишаване от свобода до 2 години или пробация. Тъй като Й. Ф. е пълнолетна и неосъждана, от деянието не са настъпили имуществени вреди, и са налице всички останали предпоставки на чл.78а от НК, Районен съд – Русе я освободи от наказателна отговорност и ѝ наложи административно наказание глоба в размер на 1000 лв.

Решението може да се обжалва и протестира в 15-дневен срок пред Окръжен съд - гр. Русе.

Съгласно чл. 16 от НПК подсъдимият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Подозиращ
    Или пък ако е отказвала да ощастливи наказателите си ... И си отмъщават,като я накисват 🤣🤣🤣🤣🤣
  • 6
    1
    :)))
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари