Германия е напът да удвои военната помощ за Украйна

1
За момента няма коментар по темата от страна на министерството на отбраната на страната
За момента няма коментар по темата от страна на министерството на отбраната на страната

За момента няма коментар по темата от страна на министерството на отбраната на страната

Управляващата коалиция в Германия е решила да удвои военната помощ на страната за Украйна за следващата 2024 година, така че тя да достигне 8 милиарда евро, съобщи "Блумбърг", предаде Ройтерс. "Блумбърг" на свой ред цитира неназовани осведомени източници.

Ако тази сума бъде одобрена от парламента, в който мнозинство има управляващата коалиция на канцлера Олаф Шолц, то тогава разходите на Германия за отбрана биха надхвърлили два процента от брутния вътрешен продукт (БВП), каквото е изискването на НАТО, предава БТА.

Депутатите от Германската социалдемократическа партия на канцлера Шолц, Свободната демократическа партия и "Зелените" са постигнали тази седмица споразумение по предложения федерален бюджет за 2024 година, информира "Блумбърг". За момента няма коментар по темата от страна на министерството на отбраната на Германия, ръководено от Борис Писториус, уточнява Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    фена на Путин
    Най-добре да я утроят. Повече пари изчезнали в черната дупка, по болезнен край за нацистите и ултра простите шваби, които дават всяко едно евро за мъртвородена кауза. Да дават колкото се може повече и Денков педераста и той да дава , да не се ослушва. Колкото повече пари и наливат, толкова повече благополучие ще получат братлетата. Такива преки парични потоци могат само да ме радват.
  • 5
    7
    ХОХОХОХО
    Усраинците ревът че кръв и сперма текът им от гъзът. Дащ ги изоставиха като изчукани хохли и го заебаха. ЕС СКОРО ЩЕ ИМ КАЖЕ НЯМА ПАРИ СТИГА РЕВАХТЕ! А да не говорим, че една държава тупа половината свят! То не бяха гепарди леопарди абизяни миризливки, бълхи и всякакви животни! Бахахах бесарапските псета направо квичът!
  • -4
    6
    ХАХАХАХА
    Плашат безмозъчните тролчета с ТероруZZстан! Абе, малоумници, с една Украйна не могат да се справят орките на Путлер! Уж за 3 дни щяха да я превземат, а ги изнасят с хилядите в ковчези обратно към Кремъл! Германия е Световна сила, а Рушлямия е КЛОАКА! _)_
  • 4
    5
    Читател
    Днешните хилави шваби,сигурно не знаят,как е изглеждал Берлин през 1945 год.Не дразнете Русия,която днес няма да ви напада с танкове.Вие знаете,колко малко ви трябва,за да ви дойде акъла в кухите кратуни.
  • 4
    4
    До 3
    Нещо хохлите вият на умряло! Ко стана бе путко ракетите към наркомана не спряха. Ходи му врътни една свирка на тоя клоун. Хвм ти малко наркоманска семка ще пийнеш хем той ще се почувства велик! Ай дърпай псе усраинско!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари