Гери-Никол застава зад екопроект на русенска фирма

1
Русенска компания пусна първия си електрически скутер
Русенска компания пусна първия си електрически скутер

Казвам се Десислава Николова и съм основател на Моторета Груп - русенска компания, която има за цел да популяризира екодвижението в България.

Занимаваме се с производство на електрически скутери и пуснахме първия си модел преди седмица. За разлика от другите играчи на пазара, ние се фокусираме и върху дизайна, освен екоелемента на  превозното средство. Интегрирайки модерен дизайн в нашите скутери, се надяваме да привлечем вниманието на повече хора, в частност на младото поколение. За старт на кампанията си имахме честта да бъдем подкрепени от личност като Гери-Никол, която присърце взе идеята, че младите хора трябва да са по-отговорни към изграждането на една по-чиста България.

Екологията е доста нашумяла тема в Русе в момента и тя е отговорност не само на общината и бизнеса, но и на обикновения гражданин. Искахме да се обърнем към вас и да ви представим информация, която може да бъде интересна на обществеността. Електрическите скутери имат предимства не само в тази насока, но и са далеч по-достъпни като разход на километър пробег, решават проблемите с трафика и недостига на паркоместа - все теми, които са наболели в българските градове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари