Най-големият кариерен форум в България гостува в Русе на 14 април

0
Изложението „Национални дни на кариерата“ ще започне в 10 часа
Изложението „Национални дни на кариерата“ ще започне в 10 часа Снимка: архив

На 14 април за 15-а поредна година в Русе ще се състои най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“

Изложението ще започне в 10 ч., а негов домакин отново е Русенският университет „Ангел Кънчев“, а инстуционален партньор – Община Русе.

Кариерният форум ще даде възможност за живи срещи и виртуални интервюта между работодателите и търсещите работа от всички области на бизнеса. Основната цел на изложението е потенциалните стажанти и служители, както и студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

„Национални дни на кариерата“ обиколи още 4 български града – София /29 март/, Пловдив /5 април/, Варна /7 април/, Габрово /12 април/, а на 31 март се състоя виртуалното издание на форума.

Тази година в кампанията се включват огромен брой компании - 150, което се случва за първи път от началото на пандемията.

„Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги “Job tiger”, като оттам започва професионалният път на над 48 000 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари