ГЕРБ за десет години наистина превърнаха България в кочина

0
Свинете живеят в луксозни чужди жилища без пари, а хората живеят в кенефи
Свинете живеят в луксозни чужди жилища без пари, а хората живеят в кенефи

Преди 10 години, в началото на чешкото европредседателство, България бе е представена като колаж от „турски тоалетни“ в подготвена за откриване изложба на входа на сградата на Съвета на Европейския съюз в Брюксел.

Арт инсталация пред сградата „Юстус Липсиус“ на Съвета на Европейския съюз в Брюксел представя България като кенеф (дупка с две стъпки), или „турска тоалетна“ по думите на автора й. Тогава това предизвика грандиозен скандал. През същата година на власт в България дойде ГЕРБ и Бойко Борисов и за десет години наистина превърнаха България в кочина, което е по лошо и от тоалетна. Защото тоалетната,.макар и място мръсно, служи на човек, а кочината е място, в което живеят и властват свинете.

Кадрите от помещението в ареста на Иванчева и Петрова, са олицетворение на тази кочинизиция на държавата. Свинете живеят в луксозни чужди жилища без пари, а хората живеят в кенефи. Иванчева и Петрова са невинни до доказване на противното. Така, както и всеки един от нас. Защото всеки един от нас утре може да е на тяхното място.

Власт, която е стигнала до там да унижава и мачка две жени, за да демонстрира своята мощ, е обречена власт. И свинете го осъзнават, като в агонията си стават все по брутални. Репресиите срещу неудобните са ежедневие, като се прилага целият ченгеджийско-мутренски арсенал. От заплахи и заливане с кофи с помия през свинските медии, до използване на институциите, като бухалки. НАП, ДАНС, КПКОНПИ, прокуратура, МВР и тн. служат на господарите си да запазят престъпната си власт. Само че, тоалетната вече прелива и залива тези, които я пълнеха през всичките тези години!

Властта на Буда ще завърши трагично. Мутрата няма да си отиде без кръв, но дните му са преброени. Българите ще се срамуват, че са допуснали да бъдат управлявани от най-долните престъпници в историята ни. Най-близките до Буда първи ще го предадат, така, както той е готов да продаде всеки и всичко, за да запази себе си!

От случващото се с Иванчева и Петрова, единственото „добро“ е, че дебелите видяха какво ги чака и къде ще бъдат много скоро. От нас зависи да ги вкараме там, преди да смке се удавили в блатото им!

През последните години и месеци мафията се опитва да закрепи своята власт, като подчини напълно съдебната система и смачка всеки независим магистрат! Ударите срещу съдия Лозан Панов и колегите му показват, че дебелите са готови на всичко, за да запазят конррола върху съд и прокуратура. Сега е време гражданите да защитим достойните и честните магистрати! БОЕЦ обявихме, че е време за излизане, време е за скачане, време е да чистим. До дни ще обявим дата и действията си и призоваваме за подкрепа и общи действия срещу злото, което ни убива! 

ГД „БОЕЦ”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари