ГЕРБ ще разискват ултиматума на ПП-ДБ на работно съвещание утре

0
След заседанието ГЕРБ ще съобщят решението си по поставените днес въпроси от ПП-ДБ
След заседанието ГЕРБ ще съобщят решението си по поставените днес въпроси от ПП-ДБ Снимка: Фейсбук

След заседанието ГЕРБ ще съобщят решението си по поставените днес въпроси от ПП-ДБ

В събота ГЕРБ ще проведе национално работно съвещание с участието на общинските кметове на ГЕРБ, на ПГ на ГЕРБ-СДС, областните координатори и Изпълнителната комисия, съобщават от пресцентъра на партията.

Форумът е предварително организиран и обявен, ще се проведе във Велико Търново, като с него ГЕРБ стартират подготовката си за местните избори.

Именно след това заседание ГЕРБ ще съобщят решението си по поставените днес въпроси от ПП-ДБ.

От новата коалиция обявиха, че канят партньорите си утре, с цел да бъде потушено напрежението между двете формации.

От ПП-ДБ настояха писмено да бъде потвърдена подкрепа за договорената между двете формации законодателна програма и поставят на ГЕРБ седем условия.

Сред тях пътна карта за съдебната реформа, съгласуван проектозакон за Антикорупционната комисия, преработване на Изборния кодекс и съвместно определяне на ръководителите на държавни регулаторни органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари