ГЕРБ са като „Ислямска държава” и мачкат всичко по пътя си

0
Кадиев изказа своята неприязън към партията на Бойко Борисов и пасивната позиция на левицат
Кадиев изказа своята неприязън към партията на Бойко Борисов и пасивната позиция на левицат

Депутатът от БСП Георги Кадиев заяви, че ГЕРБ се държат като „Ислямска държава” и мачкат всичко по пътя си.

По-рано в профила си във Facebook Кадиев изказа своята неприязън към партията на Бойко Борисов и пасивната позиция на левицата.

„Вътрешно изгарям от пълната безалтернативност на ГЕРБ. Никаква съпротива, никаква идея за битка. Всички са се предали, наместили са се на удобните места в листите и подаряват или продават победата на ГЕРБ. Просто чакат 26 октомври, за да гледат новия подарен часовник на Цветанов.”

Макар от БСП да обявиха своя официален кандидат за кмет на София в лицето на Михаил Мирчев, Кадиев анонсира, че също ще се кандидатира за поста.

Депутатът изказа визията си за града. „Искам София да бъде различен град – да се модернизира по-бързо, да е по-мултинационален, по-интересен, по-сигурен, по-удобен, по-малко корумпиран, по-малко „котараци”, по-малко Диков, повече идеи и дух”.

Кадиев се обяви за алтернатива на досегашното управление. „През последните 6 години двубоят в София винаги е бил статуквото срещу алтернативата. Фандъкова vs Кадиев”, пише той.

Депутатът отрече появилите се слухове, че ще се кандидатира от името на АБВ. По-скоро ще  бъде издигнат като независим кандидат от инициативен комитет или от широка лява коалиция.

Така разбира се си навлече гнева на съпартийците си. Лидерът на БСП Михаил Миков съобщи, че ще бъде проведено тайно гласуване в парламентарната група на левицата, което ще реши съдбата на червения депутат. Ако 2/3 от групата гласува „за”, Кадиев ще бъде изключен.

Това не е първият път, когато Кадиев е главен герой в подобна ситуация. В миналото той имаше редица противоречия с ръководството на БСП и участието му в партията отново бе подложено на гласуване.

Той от своя страна негодува от отношението на съпартийците си. „Искам хората да имат избор. Никога не съм бил проблем на БСП, винаги съм бил оправданието на БСП” коментира още червеният депутат.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари