ГЕРБ обвиниха Кирил Петков в лъжа за интерконектора с Гърция

0
Ако ГЕРБ управляваше този проект, той щеше а бъде готов в търговска експлоатация на 31 декември 2021г, каза Теменужка Петкова
Ако ГЕРБ управляваше този проект, той щеше а бъде готов в търговска експлоатация на 31 декември 2021г, каза Теменужка Петкова Видео: БНТ

ГЕРБ свикаха брифинг относно пускането в експлоатация на итерконектора Гърция - България

ГЕРБ отхвърлиха обвиненията на премиера в оставка Кирил Петков, че ГЕРБ не са искали да реализират интерконектора Гърция-България, защото са работили в интерес на "Газпром", предаде БНТ

"Кирил Петков излъга за пореден път. Освен че излъга, той опроверга сам себе си", каза Теменужка Петкова.

Напомни за снимки от 8 юли 2022 г., на които Кирил Петков дава началото на междусистемната газова връзка.

"Оказва се, че това не е така, каза Петкова и допълни: "Премиерът в оставка призна, че в рамките на днешния ден те са получили Акт 14, а за да бъде въведен в експлоатация този проект, то той трябва да притежава Акт 15 и Акт 16. Кога ще стане това - никой не знае", каза Петкова.

Ако ГЕРБ управляваше този проект, той щеше а бъде готов в търговска експлоатация на 31 декември 2021г, каза тя. ГЕРБ нападнаха Петков, че е провалил проекта, защото не го е завършил в срок.

На обвинението за "Газпром" отговори: "Когато някой се опитва да говори за обслужване на чужди интереси, да си припомни кой подписа договора с "Джемкорп", какви офшорки и какви капитали стоят зад него".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    До г-н Илиев
    Защо мълча досега бе , човек ? Гласувай за нас , ГЕРБ и ние ще се стараем първо тебе да те оправим ! Ама ще почерпиш , за това !
  • 1
    3
    Ил. Илиев
    Пенсията ми,със зор стана 300-лева при крадливата коалиция,която раздаваше порциите преди година и нещо.Днес пенсията ми е 490-лева.Този от хасковският край и оная до него "Мона Лиза",ми плямпат,все едно,че аз съм живял и живее в друга държава.И Добри и Теменужка,бяха клиенти и то тлъсти клиенти на прокуратурата,но на българската.
  • 6
    2
    Xfger
    ТЕЗИ ОЗВЕРЕЛИ "ОПОЗИЦИОНЕРИ", ОБВИНЯВАТ ВСИЧКИ В ЛЪЖА. САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕ СА "СВЕТА ВОДА НЕ НАПИТА" ХЕМ НАГЛИ,ХЕМ ОСВИРЕПЕЛИ БЕЗ ВЛАСТ! ДА ГИ НАКАЖЕМ! НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕ ПОМИРИШАТ ВЛАСТ!!!!
  • 10
    1
    Мунчо
    Когато се говори за газовия интерконектор с Гърция, ГЕРБ-Тиквомир трябва да мълчат, да мълчат, да мълчат! Като насрани.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари