ГЕРБ: Има обиск в дома на Бойко Борисов, това е политическа репресия

0
Томислав Дончев и Даниел Митов: Арестът на Борисов е с маниера на Гестапо
Томислав Дончев и Даниел Митов: Арестът на Борисов е с маниера на Гестапо Снимка: bTV

Никой не знае какво се случва с Владислав Горанов, призна Даниел Митов

"Случващото се тази вечер в къщата на Бойко Борисов и на други високопоставени фигури от ГЕРБ има характер на политическа репресия."

Това заяви пред bTV зам.-председателят на партията Томислав Дончев, който заедно с депутати и членове на младежката организация се събраха пред къщата на лидера, където се провежда обиск заради разследване на Европейската прокуратура.

Аз имам дълбоки съмнения, че това има каквото и да е общо с Европейската прокуратура. Правителството действа единствено през манипулации. Използва посещението на г-жа Кьовеши, за да легитимира репресията“, коментира и другият зам.-председател Даниел Митов.

Започваме протести да си защитим лидера. Информирали сме чрез нашите европейски депутати председателят на групата на Европейската народна партия Манфред Вебер и Антонио Лопес, генералният секретар на ЕНП, във връзка сме и с председателя на партията Доналд Туск. Нашите европейски депутати са информирали еврокомисарите какво се случва в XXI век“, коментира говорителят на ГЕРБ Никола Николов.

Коалиционният партньор и депутат от ГЕРБ-СДС Любен Дилов – син определи случващото се като „чудесен начин да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и т.н.“.

Адвокат Менко Менков обяви, че не го допускат до дома на Борисов. „По моя информация тези следствени действия се извършват без разрешение на съда. Това е тежка репресия. На г-н Борисов телефонът е изключен, не допускат защитника му. Чакат някаква заповед на някакъв началник", допълни адвокатът.

По-късно той беше допуснат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    русенец
    Интересно ми е Тиквата да разкаже за разликата между чешки и български пандиз.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари