ИЗВЪНРЕДНО: Бойко Борисов е задържан при спецоперация на ГДНП

12
Задържани са и Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова
Задържани са и Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова Снимка: БГНЕС / архив

Мащабна операция на ГДНП по 120 случая на злоупотреби с евросредства.

Извършват се обиски на различни адреси, съобщи БНТ.

Задържани са бившият премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов, билката шефка на бюджетната комисия Менда Стоянова и бившата шефка на правителствената информационна служба Севдалина Арнаудова.

Във Фейсбук профила си министър-председателят Кирил Петков написа "Няма никой над закона", вероятно визирайки акцията срещу Борисов в Банкя.

 

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    17
    оня
    Най корумпираната държава в света ,30 години няма осъдени политици .Народе стягайте г....за вазелина без пари от държавата ..Театъра тука няма край.
  • -3
    16
    Krakra
    Наивни мои сънародници, вие сериозно ли смятате тази парлама за справедлива развръзка? В събота Киро Умния ще бъде натискан от Лойд Остин-министър на отбраната на САЩ да изпращаме на укрите оръжията си, защото със западните им е трудно да работят и да се обучат за толкова кратко време. Естествено, че ще ни хвърлят малко бляскав ПР прах в очите, даже се престараха с Бай Х.Й и му обградиха луксозния зайчарник. Най-късно в неделя ще се прибере, защото и Кьовеши дори не е в състояние да развали омертата и да накара гешефтурата да бачка. Толкоз, не бързайте с фойерверките и шампанското.
  • 16
    15
    мнение
    Добро начало. Честито !
  • 6
    14
    Никой
    А за убийството на жената на Бедрос ?....Тъмна афера. Всичко е синджир марка...
  • 18
    13
    Мишо
    Сега е ред и Пламен Нунев и всички негови приближени.Да разследват и Медика.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари