Георги Георгиев: Това зло трябва да бъде изринато

3
Ако четете, да знаете, че е гадно
Ако четете, да знаете, че е гадно

Ако четете, да знаете, че е гадно

Чакахме десет дни, след като подадохме в аптеката рецептата за лекарствата на съпругата ми. Други трансплантирани преди това ни бяха изпратили, та имахме резерви. На десетият ден отидох да взема част от тях и се оказа, че за едното трябва да доплатя 20 лева, а другото още не беше пристигнало. Обяснението на аптеката бе, че има проблеми с доставките, доставчика е само един, Касата не взима мерки, доставчика увеличава цената и трансплантираните трябва да доплащат разликата в цената.

Съпругата ми ползва седем вида лекарства за иминосупресивната терапия срещу отхвърлянето на присаденият орган, като от тези седем лекарства НЗОК реинбурсира само три, другите 4 си ги купуваме "свободно". Сега и за някои от тези три се налага да доплатим. Като трансплантирана , след 23 години стаж съпругата ми, майка на три деца получава 220 лв. пенсия. Такава е съдбата на всеки трансплантиран в кочината на мафията. С тях си плаща лекарствата и част от изследванията, ако стигнат и за колкото стигнат. За храна, дрехи, вода и подобни екстри пари няма. Болните в държавата на мафията са престъпници и осъдени на бавна и мъчителна смърт. А престъпленията, които са извършили са, че харчат за лечението си част от парите на мафията за крадене. Затова са осъдени на мизерия, унижение, мъка и борба за оцеляване всеки ден. За асфалт, за да краде Пеевски има милиарди, но за болните няма дори болници. На трансплантираните из страната им се налага да пътуват през седмица до София за изследвания и прегледи въпреки епидемията и рисковете, защото в провинцията няма специалисти и лаборатории.

В същата тази кочина, в която трансплантираните доплащат за лекарствата си една мутра обяви, че ще строи държавни бензиностанции. "Ами няколкостотин милиона ще струват, но това не е най-важното", обяви Мутрата. Важно е, боклук долен, защото докато ти наливаш тези няколкостотин милиона в гушата на Пеевски да "строи" поредните корупционни схеми, в територията умират хора! Ти ги убиваш, Буда!

За какво здравеопазване и мерки говорите, като хиляди на година мрат, ама яко мрат не от вируси, а от лечими болести, защото за тях държавата на мафията пари няма! Тях ти ги убиваш, Буда!

Как така за Борисов, Пеевски, Гешев и Доган има десетки милиони за охрана от НСО, джипки и тестове за коронавирус всеки ден, а за трансплантираните пари няма и за медиците на първа линия тестове няма?

Затова ви казах, че е гадно и да не четете. Защото, ако осъзнаете дори и половината от смисъла на написаното ще разберете че живеете в кочина!

Това зло трябва да бъде изринато и тази битка трябва да бъде спечелена от гражданите! Не се подлъгвайте по партийно-мафиотски проекти, месии и псевдопатриоти. Те са си част от мафията.

Не е решение да заменим един клан от мафията с друг клан от мафията. Един корумпиран и алчен боклук с друг корумпиран и алчен боклук. Правим го от десетилетия и резултата е ясен.

Решението е мафията да бъде изрината до дъно и да започнем да си редим държавата на чисто и здраво. А това само гражданите можем да го направим. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. План, стратегия и ясни цели. И бой до дупка. Това е битката - гражданите срещу мафията! Ще успеем.

Георги Георгиев - ГД Боец

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари