Генерал Атанасов: Борисов знаеше за загубата

1
Това генералът знаел лично от Бойко Борисов
Това генералът знаел лично от Бойко Борисов Снимка: БГНЕС

"Основната цел на Борисов е той да разпределя порциите в тази държава. Той още в началото на лятото знаеше, че ще загуби изборите, това го знам от него."

Това заяви пред Нова Телевизия депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. "Той като кандидат-президент щеше също да загуби вота", издаде народният представител.

"Генерал Атанасов, вие трябва да се занимавате със социология! В политиката не ви върви много, но за социлогията сте много добър", контрира го водещата на „Събуди се” Мира Иванова.

"Трима от четиримата министри на РБ – Кунева, Лукарски и Москов предварително се бяха договорили с Борисов да получат министерски кресла", обяви сензационно дясната ръка на Радан Кънев

"Всичко е възможно относно бъдещото правителство, зависи от плана на Борисов за влизане във властта, той има собствен план как за трети път да се върне във властта. Иначе Патриотичният фронт показа, че може да си направи публичен пиар през парламента", коментира Атанасов.

"В този парламент от една година има една опозиция – депутатите от ДСБ, всички друго е имитация и задкулисни договорки. Хората забравиха, че аз преди година подадоха оставка като председател на вътрешната комисия в парламента", припомни Атанасов.

"Аз не знам кои са "агнешките главички" и нямам нищо общо с тях. Това е навик на Борисов да лепи етикети, както кръга "Капитал", както и измисленият олигарх Иво Прокопиев. Борисов просто се страхува от истинска дясна опозиция, която се ражда в момента", обясни генералът.

"Да, срещали сме с Прокопиев много пъти и разговаряме на теми за икономическа политика. Едрият бизнес и медиите обаче нямат място в управлението", призна зорлем Атанасов, след като беше притиснат с няколко упорити въпроса от водещата.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари