Атанас Атанасов: Русия използва енергийната зависимост на България, за да ни изнудва

0
„Трябва да станат ясни тези, които й помагат у нас", заяви Атанасов
„Трябва да станат ясни тези, които й помагат у нас", заяви Атанасов

„Трябва да станат ясни тези, които й помагат у нас", заяви Атанасов

Русия използва едностранната енергийна зависимост на България, за да може да ни изнудва. Това смята Атанас Атанасов, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента. По думите му тази зависимост не е била преодоляна през годините, макар че е имало възможност.

„Виждам, че трима Руменовци са на терена, като започнем от президента, който каза, че едни посредници се сменяли с други. Време е да каже кои са тези хора. След това Румен Петков, Румен Овчаров и накрая Бойко Борисов в цялата история. Имам чувството, че някой губи едни лесни пари, които е получавал досега и започва да пищи”, коментира в ефира на „Здравей, България” по NOVA Атанасов.

По думите му от ДСБ ще се борят да няма посредници и завесата да бъде вдигната.

Русия, преследвайки своите стратегически интереси, винаги е търсила начин да провежда външната си политика чрез инструментите на енергетиката. Тези, които ѝ помагат в България, трябва да бъдат осветени. Ако някой си е позволил, да бръкне в кацата с меда, трябва да бъде ударен през ръката”, категоричен бе Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Дърт комунист
    Ама 'га яде кифтетата – не рева!
  • 3
    1
    русенец
    Абе, милиционер, че кой ни пречи да станем енергийно независими, бе? :) Внасяй газ от САЩ и от на майната си, ток от Австралия - нима Русия ти пречи да го правиш? Обаче съм забелязал една зависимост, ако някой на младини е целувал съветски задници, сега плюе и целува американски такива. Трябваше преди 30 години да разкараме от управлението и политиката хора, които са били свързани с ДС , БКП и другите репресивни структури.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари