Атанас Атанасов пак ще се кандидатира за лидер на ДСБ

0
Новината съобщи самият той във Фейсбук профила си
Новината съобщи самият той във Фейсбук профила си Снимка: БГНЕС / Архив

Атанас Атанасов ще се кандидатира отново за председател на Демократи за силна България (ДСБ)

Новината съобщи самият той във Фейсбук профила си. Мандатът му изтече преди последните парламентарни избори на 14 ноември и така той не се наложи да подава оставка, като лидерите на другите формации в коалицията "Демократична България" - "Да, България" и "Зелено движение". Лидерът на "Да, България" Христо Иванов в събота беше преизбран на поста.

Изборът на нов председател на ДСБ ще се проведе на 12 февруари в НДК. Атанасов каза, че още на 18 януари е информирал членовете на Изпълнителния съвет на ДСБ, че отново ще се кандидатира за председател на партията.

Ето какво написа той: 

"Скъпи приятели и съмишленици, на 18.01.2022г. информирах членовете на Изпълнителния съвет на ДСБ, че отново ще се кандидатирам за председател на партията, воден от разбирането за отговорност пред избирателите ни да осигурим устойчивост на управлението, което да изолира носителите на корупционния модел, да гарантира демократичното развитие на страната, евро-атлантическите ценности и възстановяване на парламентарната република.

Искам подкрепа, за да работя решително за отстояване каузите на ДСБ, утвърждаване на нова политическа култура в партията, запазване на идентичността ни и изграждане на следващото поколение политици. Нека заедно направим България силна!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари