Гейзери в центъра на Русе

11
Русенци, вземете си сапун и шампоан когато се разхождате нощем по центъра!
Русенци, вземете си сапун и шампоан когато се разхождате нощем по центъра! Видео: Dunavmost

Русенци, вземете си сапун и шампоан когато се разхождате нощем по центъра!

Ново забавление посред нощ предлага централната част на Русе на всички пешеходци. Ако случайно нямате вода в къщи, можете спокойно да се изкъпете в бликналите гейзери в градинките между шадраваните.

Поддръжката на зелените площи, особено в горещините, изисква не само знания и умения, но и проверка от страна на общинска администрация. Но явно е по-лесно да спиш, отколкото да ставаш нощем, за да видиш как работи напоителната система. Защото оказва се, именно тя, е в основата на новия градски атракцион – къпане с дрехи в центъра на града.

Повечето минувачи са смаяни от това колко вода се излива върху плочките вместо да полива цветята и дърветата в зелените пространства на площада. Да не говорим, че през късните часове една от гордостта на Русешадраваните – не работят. Дали за да се пести ток или вода, не е ясно. Но е факт, че когато искаш да се разхладиш през нощта, шадраваните са сухи. За компенсация пък поливната система шурти навсякъде, оставяйки локви, а на места под гейзерите, човек съвсем спокойно може да се изкъпе напълно безплатно. Само си вземете сапун или шампоан.

Припомняме, че обществената поръчка за поддържането и почистването на зелените площи за обществено ползване бе спечелена миналата година от спечели „Паркстрой“, консорциум, създаден от фирмите „Вектор“ и „Инфрабулпак“. Стойността на поръчката е за стойност 11 800 000 лева, което е 2 950 000 лв. за година. Дали пък въпросният консорциум не трябва да бъде глобен за некачествена работа?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари