Галин Григоров: Представихме една листа от знаещи, можещи, интелигентни млади хора

0
ВМРО регистрираха листата за Русе за предстоящите избори
ВМРО регистрираха листата за Русе за предстоящите избори Видео: Русе Медиа

ВМРО-БНД регистрира листата си с кандидати за народни представители за Русенска област в РИК-Русе

 Патриотите представят пълен списък от 16 души, водени от областният координатор на ВМРО-Русе и общински съветник Траян Тотев, информира Русе Медиа. 

Удовлетворен съм, че представихме една листа от знаещи, можещи, интелигентни млади хора. Българското общество пожела една промяна, ние я даваме, но нашата промяна, която предлагаме, е много по-различна от тази, която видяхме в последните две Народни събрания, които дадоха възможност на българските зрители да видят един прекрасен спектакъл-пародия. За разлика от тези случайно попаднали хора в Народното събрание, ние предлагаме хора с опит в местното самоуправление, обществено активни от много години, които биха могли да бъдат полезни както за нашия регион, така и за българската нация като цяло. Хора, защитаващи категорично изконните български национални и традиционни ценности. Ние сме единствената формация, която влизайки в Народното събрание, може и ще защити България от недъзите на Истанбулската конвенция, ще защити българския национален интерес по темата Македония, ще защити истинското традиционно българско семейство. Затова ние сме тръгнали на поредната битка за България, заяви зам.-председателят на Регионалния комитет на ВМРО-Русе Галин Григоров.

Водачът Траян Тотев коментира, че в последната година, на фона на постоянно увеличаващите се цени, държавата не е на мястото си. „През последните две Народни събрания видяхме, че няма кой да защитава традиционните български ценности, няма кой да се застъпи за малкия и средния бизнес. Затова според нас има нужда от патриотизъм в Народното събрание и пътят това да се случи е именно през ВМРО“, каза Траян Тотев.

Пълна листа:

  1. Траян Тотев
  2. Галин Григоров
  3. Владо Владов
  4. Ивелин Иванов
  5. Магдалена Георгиева
  6. Деян Стайков
  7. Георги Великов-Гоце
  8. Луиза Попова
  9. Валентин Джамбазов
  10. Стамен Димитров
  11. Ивайло Стефанов
  12. Цветелин Радулов
  13. Кольо Пазарджиев
  14. Веселка Енчева
  15. Николай Петров
  16. Тихомир Неделчев
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари