Гълъб Донев: България покрива критериите за членство в Шенген

0
Проверките за изпълнение на критериите за членство доказват това, допълни служебният премиер
Проверките за изпълнение на критериите за членство доказват това, допълни служебният премиер

Проверките за изпълнение на критериите за членство доказват това, допълни служебният премиер

"Имаше две проверки за изпълнение на критериите за членство на страната ни в Шенген. И двете завършиха с положителни за България доклади. В допълнение посолството на Австрия в София имаше проверка, също положителна. Резултатите от тези проверки категорично показаха, че България покрива всички критерии за членство в Шенген. Със съжаление Нидерланската страна избра да не участва в тези проверки".

Това заяви премиерът Гълъб Донев в Министерския съвет по повод резервите на Нидерландия за изпълнението на условията за влизане в Шенген от страната ни, предава NOVA.

"В този смисъл изразените от премиера на Нидерландия резерви, които се аргументират с липсата на увереност по изпълнение на критериите от България за членство в Шенген от България, са не само неубедителни, но и противоречат на решенията на всички държави членки и на становището на ЕП".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Георги
    Покриваш,ама не влизаш!
  • 4
    2
    112
    Особено ,Вие другарю Донев , като ЗКПЧ ,преди 10 ноември 1989 г. !
  • 6
    1
    123
    един от критериите е корупцията. навсякъде я има но тук е брутална. така че нищо не покриваме. престанете. нито за евро нито за шенген сме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари