Гълъб Донев: България няма съучастие в подготовката на взрива на Кримския мост

0
Няма и такова отправено официално обвинение от руската страна, коментира служебният премиер
Няма и такова отправено официално обвинение от руската страна, коментира служебният премиер Снимка: БГНЕС

Премиерът призова медиите да се отнасят отговорно към ситуацията

България няма съучастие в подготовката на взрива на Кримския мост. Няма и такова отправено официално обвинение от руската страна.

Това коментира служебният премиер Гълъб Донев.

Той призова медиите да се отнасят отговорно към ситуацията, защото преекспонирането е опасно за националната сигурност. Като пример посочи факта, че няма версия за "българска следа" в случая, а това словосъчетание присъства единствено в медийни публикации.

"България е на кръстопът, преминават много камиони и товари, така че нека да изчакаме резултатите от проверката. България не се посочва като намесена във взрива, свързана е единствено като точка в маршрута. Всички документи, с които разполагат митническите власти и органите ва МВР ще бъдат изяснени и информацията ще бъде предадена на компетентните органи.", допълни Донев, предава БНТ.

Донев ще участва в Националното съвещание на политическото и професионалното ръководство на МВР, което се провежда в сградата на Главна дирекция "Национална полиция".

Сред темите на съвещанието са работата на МВР във връзка с провелите се избори за Народно събрание, резултатите от противодействието на конвенционалната престъпност и ефектът от прилаганите мерки за безопасност на движението по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Яма
    Гълъбът говори за национална сигурност, а националната сигурност е пробита и е подчинена на сащ от 1990 година досега! Гълъбът също продължи колониалната политика към господаря им сащ и продължи тоталната зависимост на България от сащ...
  • 4
    2
    русенец
    То България не снабдява Украйна с муниции, ама по кадрите от фронта пълно със сандъци , произведени в заводи 10, 11 и 33 и то след 24.02.2022 г. Откъде да сме сигурни, че американците не са ви наложили и участие в атентата?
  • 2
    1
    )л<М
    Не ви вярваме! Вие сте продадени на сащ и сте зависими! България я направихте джендеризирана и зависима от сащ! В България вилнее сащническа пропаганда!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари